Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

119

Spruiten verpakt

119
  • Prijs per kilo2,38
  • Inhoud 500 gram
  • Land van herkomstNederland

Combineert goed met...

Zandbergen
Gerookte spekreepjes duo
ca. 339
Perfekt
Aardappelpuree normaal 2x 135 gram
109
Jan Linders
Lange varkenshaas 1 op schaal
ca. 400

Productinformatie

Spruitjes zijn gezond
Het is de moeite waard om deze groene krachtpatsers vaker op het menu te zetten: de grote hoeveelheid vitamine C maakt spruitjes super gezond. Ook zitten de kleine kooltjes boordevol andere vitamines en mineralen.

Spruitjes bewaren
Bewaar spruitjes in een open zak in de koelkast. Ze zijn dan bijna een week houdbaar.

Zo maak je spruitjes lekker(der)
De smaak van spruitjes wordt een stuk milder als je er een paar goede smaakmakers aan toevoegt. Of als je ze (roer)bakt.

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Nederland


Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.