Stage Held

Stage Held

Diverse Locaties

Word jij onze Stage Held?

Zoek jij een stageplaats in de Retail? Bij Albert Heijn Jan Linders hebben we plek voor jou! Je komt terecht in een winkel waar iedereen zich welkom voelt, zowel klanten als collega's. In een familiebedrijf waar plezier en goede resultaten hand in hand gaan. Waar men samenwerkt en weet wat elkaar "uithelpen" betekent.

Met 55 Albert Heijn Jan Linders winkels en een team van ruim 5600 enthousiaste collega's, maakt Jan Linders het verschil op momenten die er toe doen.

Wat staat je te wachten? 

Niet zomaar een stage maar een reis tot retail expert. Bij Albert Heijn Jan Linders gaat jouw stage verder dan alleen maar meedraaien; je wordt ondergedompeld in de dynamische wereld van de supermarkt en ontdekt alle ins en outs van het vak.

Je wordt verantwoordelijk voor de ultieme klantbeleving. Vanaf het moment dat klanten binnenkomen, zorg jij ervoor dat ze zich direct welkom voelen. Of het nu met een warme glimlach, een vriendelijk gesprek of een helpende hand is, jij staat klaar om hun dag beter te maken.

Maar dat is nog niet alles. Je wordt ook betrokken bij alle dagelijkse processen, van het laden en lossen van producten tot het perfect vullen van de schappen. Je krijgt een breed scala aan taken, van voorraadbeheer tot het bieden van service op het zelfscanplein of het aanvullen van de verse producten. Een echte allrounder dus!

Tijdens je stage word je begeleid door een ervaren manager die je alle kneepjes van het vak bijbrengt. Daarnaast wordt er gekeken naar welke taken het beste aansluiten bij jouw studie of persoonlijke ontwikkeling. Als je de processen onder de knie hebt, is het misschien tijd om je te storten op teambuilding en samen met je collega's het verschil te maken.

Jij krijgt:

  • Veel nieuwe collega‚Äôs;
  • Stagevergoeding;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Hulp bij je stageopdracht!

Wij krijgen:

  • Iemand met MBO niveau 4 werk- en denkniveau of een startende HBO'er; 
  • Iemand met een studie richting detailhandel;
  • Een hoge dosis klantgerichtheid; 
  • Een echte allrounder.

Heb jij een winkelwagen vol met ambitie en ben jij degene die we zoeken?

Stuur ons je motivatie en CV via onderstaand formulier en wellicht tot snel!

Heb je nog vragen? Mail [email protected] 

Contactgegevens

Motivatie en CV

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.