Beste product van het jaar 2022-2023
Van donderdag 29 september t/m 24 november kan je weer stemmen op het beste product van het jaar! Ook dit jaar doen wij weer mee met diverse producten die de smaak van het zuiden vertegenwoordigen. Stem jij mee en geef je onze producten een podiumplek? Je maakt ook nog kans op mooie prijzen!

Jan Linders gepaneerde varkensschnitzels
Onze topkwaliteit gepaneerde varkensschnitzels worden met zorg gesneden door onze vakslagers. Vertrouwd uit eigen streek.

Onze Trots verse tomatensoep met balletjes
Onze Trots tomatensoep wordt gemaakt door onze vakslager uit het Limburgse Hoensbroek. Rijkelijk gevuld met de beste, verse ingrediënten, veel balletjes en zonder smaakversterkers!

Onze Trots koude schotel
Bereid volgens authentiek Limburgs recept met knapperige groente, zachte aardappelblokjes en heel veel mals rundvlees. Een heerlijk frisse en romige koude schotel met de smaak van ‘t zuiden!

Onze Trots zuurvlees
Onze Trots zuurvlees is een echte klassieker en wordt bereid volgens het oude, authentieke familierecept van slagerij Keulen uit het Limburgse Hulsberg. Tijdens de traditionele bereiding wordt het vlees vooraf gemarineerd en gebakken met Limburgse appelstroop en peperkoek. Zo wordt het vlees heerlijk zoet en krijgt het zuurvlees zijn typische smaak. Echt de smaak van ’t zuiden!

Korengoud vloerbrood robuust volkoren
Ambachtelijk bereid door onze bakkers uit het Limburgse Kerkrade. Het vers gekneed deeg wordt rechtstreeks op de vloer van een hete steenoven gebakken. Het resultaat is een heerlijk luchtig brood met een krokante korst.

Jan Linders worstenbroodjes
Elke dag maken onze bakkers overheerlijke worstenbroodjes. Het beste vlees, de speciale kruiden en het lekkerste brooddeeg zorgen voor de allerlekkerste worstenbroodjes van Nederland.

Korengoud Abrikozen progresvlaai
Een lekkere traditionele vlaaibodem waarop de lekkerste abrikozen zijn meegebakken, bedekt met een laag slagroom en bestrooid met krokante hazelnootschuimbrokken. Onze vlaaien worden iedere dag vers bereid in het Limburgse Sevenum met de beste ingrediënten uit eigen streek.