Stokbroodje Koolvis gezond
Recept voor 3-4 personen. Bereidingstijd 15 minuten.
Ingrediënten
|
Werkwijze Kluts in een kommetje de eieren los. Doe het paneermeel in een ondiep bord. Meng het sesamzaad door het paneermeel. Haal de Koolvisstukjes eerst door het ei en wentel ze daarna door het paneermeel. Was een aantal blaadjes sla en dep ze droog met keukenpapier. Verwarm in een koekenpan de zonnebloemolie en bak de Koolvisstukjes in een paar minuten goudbruin. Snijd het stokbrood in stukken van ongeveer 15 cm en snijd doormidden. Meng de yogonaise met de mosterd en smeer hiermee het stokbroodje in. Was de komkommer en snijd in dunne plakjes. Leg een aantal plakjes op het stokbroodje. Verdeel de kaas over de stokbroodjes en leg dan de slablaadjes erop. Haal de visstukjes uit de pan en leg op de slablaadjes. Doe er eventueel nog wat extra saus over heen. Serveer direct.
|