Home Het lekkerste van de herfst; vers uit eigen streek

Bij Jan Linders halen we zoveel mogelijk uit onze eigen streek. Bereid of verbouwd door lokale telers, boeren en leveranciers met oog én passie voor hun product en omgeving. Deze lokale leveranciers kennen we door en door en zorgen voor de beste kwaliteit producten. Lekker vertrouwd van dichtbij!

Natuurlijk heeft Jan Linders ook dit seizoen alles in huis om er een heerlijke herfst van te maken, met de lekkerste producten uit eigen streek en altijd de beste acties!

Maak kennis met onze telers; vertrouwd uit eigen streek!

Het seizoen van de pompoen

Het seizoen van de pompoen

Asperges zijn een echt seizoensproduct en enorm geliefd in onze streek. We halen ze dan ook écht van dichtbij, van teler Teboza uit het Limburgse Helden. Bijna uit onze eigen achtertuin! 

Meer over pompoen >>

Smaakvolle handappels

Smaakvolle handappels

Zodra het seizoen begint, komen onze Elstar appels uit het Limburgse Blitterswijck. Daar zorgt teler Cremers voor de lekkerste handappels, welke je van september tot en met april bij jouw Jan Linders vindt. 

Meer over appels >>

Het hele jaar door uit eigen streek!

Het hele jaar door uit eigen streek!

Normaal gesproken komen komkommers niet het hele jaar door uit Nederland, behalve bij Kompany teler René Tielemans uit het Brabantse Boekel. En daar komen onze komkommers natuurlijk vandaan: het hele jaar door vertrouwd van dichtbij! 

Meer over komkommers >>

De populairste peren, lekker uit eigen streek

De populairste peren, lekker uit eigen streek

Zodra het kan, komen onze Conference peren weer vertrouwd uit eigen streek. Teler Cremers teelt in Blitterswijck met zorg en aandacht de lekkerste peren. Zowel knapperig als sappig super lekker!

Meer over peren >>

De smaak van het zuiden

Jan Linders heeft alls in huis om er een heerlijke herfst van te maken. Met de lekkerste (seizoens)producten uit eigen streek en het állerbeste brood van Nederland zet je de lekkerste lunch, baksels en gerechten op tafel. Laat je inspireren en ga lekker aan de slag!

Vloerbrood met balsamico-champignons en avocadoboter

Vloerbrood met balsamico-champignons en avocadoboter

Met dit heerlijke recept zet je zo een heerlijke lunch op tafel! Natuurlijk extra lekker op het állerbeste vloerbrood van Nederland en met onze champignons uit eigen streek.

Naar het recept >>

Stoofpotje met Limousin rundvlees, bokbier en appelstroop

Stoofpotje met Limousin rundvlees, bokbier en appelstroop

Dé klassieker uit het zuiden! Heerlijk zacht met ons Limousin rundvlees. Jan Linders kiest voor runderen die grazen in de natuurgebieden van Limburg en Noord-Brabant. Hier grazen ze in alle rust en ruimte en dat komt de kwaliteit van het vlees absoluut ten goede.

Naar het recept >>

Tarte Tartin van peren met kaneelroom

Tarte Tartin van peren met kaneelroom

De lekkerste Tarte Tartin maak je natuurlijk met de lekkerste seizoensperen! Zodra het kan, komen onze Conference peren weer vertrouwd uit eigen streek. Van september t/m maart vind je ze bij jouw Jan Linders. 

Naar het recept >>

Een greep uit onze streekproducten

Wist je dat al deze producten uit onze eigen streek komen? Dat is het voordeel van het zuiden. Lekker vertrouwd van dichtbij!

349
Korengoud

Vloerbrood purple meergranen

1 stuk
139

Paksoi

1 stuk
109

Venkel

1 stuk
065

Komkommer

1 stuk
099

Paprika rood

1 stuk
299

Cherry trostomaten

0.2 kilogram
215
Jan Linders

Sperziebonen

250 gram
369
Onze Trots

Aardbeien

0.4 kilogram
Bekijk aanbieding:
Blauwe bessen