.jpg)
Bij Jan Linders halen we zoveel mogelijk uit onze eigen streek. Bereid of verbouwd door lokale telers, boeren en leveranciers met oog én passie voor hun product en omgeving. Deze lokale leveranciers kennen we door en door en zorgen voor de beste kwaliteit producten. Lekker vertrouwd van dichtbij!
Natuurlijk heeft Jan Linders ook dit seizoen alles in huis om er een heerlijke herfst van te maken, met de lekkerste producten uit eigen streek en altijd de beste acties!
Maak kennis met onze telers; vertrouwd uit eigen streek!

Het seizoen van de pompoen
Pompoenen zijn een echt seizoensproduct en enorm geliefd in onze streek. We halen ze dan ook écht van dichtbij, van teler Chris Poelen uit Groesbeek. Van oktober tot en met januari bij jouw Jan Linders!

Smaakvolle handappels
Zodra het seizoen begint, komen onze Elstar appels uit het Limburgse Blitterswijck. Daar zorgt teler Cremers voor de lekkerste handappels, welke je van september tot en met april bij jouw Jan Linders vindt.

De populairste peren, lekker uit eigen streek
Zodra het kan, komen onze Conference peren weer vertrouwd uit eigen streek. Teler Cremers teelt in Blitterswijck met zorg en aandacht de lekkerste peren. Zowel knapperig als sappig super lekker!

Het hele jaar door uit eigen streek: witlof!
Witlof komt bij Jan Linders het hele jaar door uit eigen streek! Onder andere teler Stemkens teelt in het Limburgse Limburgse Kessel-Eik het hele jaar door de lekkerste witlof voor jouw Jan Linders. Lekker vertrouwd uit eigen streek!

Knolselderij: een 'vergeten' groente uit eigen streek
Het hele jaar door komt onze knolselderij van teler Berden uit Venlo en is zo een echte streekgroente! Wist je dat de knolselderij onder de 'vergeten' groente valt? Dat maakt hem niet minder lekker met een heerlijk mild en zoete smaak!
De smaak van het zuiden
Jan Linders heeft alls in huis om er een heerlijke herfst van te maken. Met de lekkerste (seizoens)producten uit eigen streek en het állerbeste brood van Nederland zet je de lekkerste lunch, baksels en gerechten op tafel. Laat je inspireren en ga lekker aan de slag!

Zachtgegaarde knolselderij-steak met peterselieboter
Een verrassend lekker herst-recept: zacht gegaarde knolselderij-steak! Onze knolselderij komt het hele jaar door vertrouwd uit eigen streek en is een groente die je zéker eens op tafel moet zetten. Onze tip: gaar ‘m lekker zacht en serveer met peterselieboter.

Plaattaart met pompoen en geitenkaas
Onze pompoenen komen van teler Chris Poelen uit Groesbeek. Pompoenen zijn heerlijk zoet van smaak van smaak en komen goed tot hun recht in héél veel recepten. Bijvoorbeeld deze plaattaart met pompoen en geitenkaas: heel makkelijk en vol van smaak!

Stoofpotje met Limousin rundvlees, bokbier en appelstroop
Dé klassieker uit het zuiden! Heerlijk zacht met ons Limousin rundvlees. Jan Linders kiest voor runderen die grazen in de natuurgebieden van Limburg en Noord-Brabant. Hier grazen ze in alle rust en ruimte en dat komt de kwaliteit van het vlees absoluut ten goede.

Tarte Tartin van peren met kaneelroom
De lekkerste Tarte Tartin maak je natuurlijk met de lekkerste seizoensperen! Zodra het kan, komen onze Conference peren weer vertrouwd uit eigen streek. Van september t/m maart vind je ze bij jouw Jan Linders.
Een greep uit onze streekproducten
Wist je dat al deze producten uit onze eigen streek komen? Dat is het voordeel van het zuiden. Lekker vertrouwd van dichtbij!