Home Het lekkerste van de lente; vers uit eigen streek

Bij Jan Linders halen we zoveel mogelijk uit onze eigen streek. Bereid of verbouwd door lokale telers, boeren en leveranciers met oog én passie voor hun product en omgeving. Deze lokale leveranciers kennen we door en door en zorgen voor de beste kwaliteit producten. Lekker vertrouwd van dichtbij!

Maak kennis met onze telers; vertrouwd uit eigen streek!

Ons favoriete streekproduct: asperges!

Ons favoriete streekproduct: asperges!

Asperges zijn een echt seizoensproduct en enorm geliefd in onze streek. We halen ze dan ook écht van dichtbij, van teler Teboza uit het Limburgse Helden. Bijna uit onze eigen achtertuin! 

Meer over asperges >>

Onze Trots smaakaardbeien

Onze Trots smaakaardbeien

We kiezen altijd voor de beste kwaliteit. Daarom zijn onze smaakaardbeien felrood, lekker groot en heerlijk zoet. Onze Limburgse en Brabantse telers zorgen er elk seizoen weer voor dat we kunnen genieten van dit heerlijke zomerfruit uit eigen streek!

Meer over onze smaakaardbeien >>

Het hele jaar door uit eigen streek!

Het hele jaar door uit eigen streek!

Normaal gesproken komen komkommers niet het hele jaar door uit Nederland, behalve bij Kompany teler René Tielemans uit het Brabantse Boekel. En daar komen onze komkommers natuurlijk vandaan: het hele jaar door vertrouwd van dichtbij! 

Meer over komkommers >>

Paksoi; gewoon uit het Limburgse Maasbree

Paksoi; gewoon uit het Limburgse Maasbree

Onze paksoi komt uit het Limburgse Maasbree, waar het wordt geteeld middels speciale waterteelt. Zo zorgen we er samen met onze teler Fossa Eugenia voor dat dit typisch Oosterse product toch écht uit eigen streek komt, het hele jaar door!

Meer over paksoi >>

Ralph de Kok: dé BBQ-chef van het zuiden!

"Ik ben Ralph de Kok. Professioneel BBQ'er en speciaal voor Jan Linders heb ik een aantal fantastische BBQ-recepten gemaakt met de lekkerste streekproducten! Bekijk snel de receptvideo's en steek alvast je barbecue aan. Maken!"

Ralph houdt zich al jaren bezig met barbecueën en buitenkoken: “Ik gebruik mijn barbecues als kooktoestellen, een soort ‘verlengstuk’ van de keuken.” Inmiddels is hij als BBQ-chef vaak te zien op RTL4, SBS6 en 24Kitchen met o.a. eigen programma's. Hij is opgegroeid in het Brabantse Cuijk: een echte BBQ-professional uit onze eigen streek dus!

De nieuwste video staat voor je klaar! Volgens Ralph zijn asperges het állerlekkerst van de BBQ. Gecombineerd met een zachte zalm en gemarineerde komkommer een echte BBQ-topper met het witte goud uit eigen streek! Bekijk snel de video en ga zelf aan de slag met dit heerlijke gerecht. Alle recepten zijn natuurlijk ook na te lezen op proefhetzuiden.nl.

Een greep uit onze streekproducten

Wist je dat al deze producten uit onze eigen streek komen? Dat is het voordeel van het zuiden. Lekker vertrouwd van dichtbij!

1329
Jan Linders

Lange varkenshaas 1st

1 kilogram
2447
Jan Linders

Limousin Biefstuk 2st

1 kilogram
189
Korengoud

Vloer woudkorn heel

1 stuk
378

Sperziebonen

1 kilogram
075

Kropsla

1 stuk
075

Venkel

1 stuk
055

Komkommer

1 stuk
3.49 249
249
Onze Trots

Aardbeien

0.4 kilogram
Bekijk aanbieding:
Onze Trots smaakaardbeien
349
Onze Trots

Kersen 400gr. vp.

0.4 kilogram
2999
Onze Trots

Limousin Ribeye

1 kilogram