Home Het lekkerste van de winter; vers uit eigen streek

Bij Jan Linders halen we zoveel mogelijk uit onze eigen streek. Bereid of verbouwd door lokale telers, boeren en leveranciers met oog én passie voor hun product en omgeving. Deze lokale leveranciers kennen we door en door en zorgen voor de beste kwaliteit producten. Lekker vertrouwd van dichtbij!

Natuurlijk heeft Jan Linders ook dit seizoen alles in huis om er een heerlijke winter van te maken, met de lekkerste producten uit eigen streek en altijd de beste acties!

Maak kennis met onze telers; vertrouwd uit eigen streek!

Het seizoen van de pompoen

Het seizoen van de pompoen

Asperges zijn een echt seizoensproduct en enorm geliefd in onze streek. We halen ze dan ook écht van dichtbij, van teler Teboza uit het Limburgse Helden. Bijna uit onze eigen achtertuin! 

Meer over pompoen >>

Smaakvolle handappels

Smaakvolle handappels

Zodra het seizoen begint, komen onze Elstar appels uit het Limburgse Blitterswijck. Daar zorgt teler Cremers voor de lekkerste handappels, welke je van september tot en met april bij jouw Jan Linders vindt. 

Meer over appels >>

Het hele jaar door uit eigen streek!

Het hele jaar door uit eigen streek!

Normaal gesproken komen komkommers niet het hele jaar door uit Nederland, behalve bij Kompany teler René Tielemans uit het Brabantse Boekel. En daar komen onze komkommers natuurlijk vandaan: het hele jaar door vertrouwd van dichtbij! 

Meer over komkommers >>

De populairste peren, lekker uit eigen streek

De populairste peren, lekker uit eigen streek

Zodra het kan, komen onze Conference peren weer vertrouwd uit eigen streek. Teler Cremers teelt in Blitterswijck met zorg en aandacht de lekkerste peren. Zowel knapperig als sappig super lekker!

Meer over peren >>

De smaak van het zuiden

Jan Linders heeft alls in huis om er een heerlijke winter van te maken. Met de lekkerste (seizoens)producten uit eigen streek en het állerbeste brood van Nederland zet je de lekkerste lunch, baksels en gerechten op tafel. Laat je inspireren en ga lekker aan de slag!

Plaattaart met boerenkool en rookworst

Plaattaart met boerenkool en rookworst

Een heerlijk, winters gerecht waarmee je verrast én direct de smaak van het zuiden proeft: plaattaart met boerenkool, prei en Onze Trots verse rookworst! 

Naar het recept >>

Zoete aardappelcake met kaneel en rozijnen

Zoete aardappelcake met kaneel en rozijnen

Speciaal voor alle bakliefhebbers: wist je dat je met zoete aardappel ook perfect kan bakken? Probeer eens deze heerlijke, verantwoorde zoete aardappelcake! Lekker met kaneel, rozijnen en een topping van sinaasappel. 

Naar het recept >>

Pastinaaksoep met crumble van ontbijtspek

Pastinaaksoep met crumble van ontbijtspek

Een heerlijk streekproduct en nóg lekkerder in deze smaakvolle soep: pastinaak! Deze pastinaaksoep top je af met een crumble van Onze Trots ontbijtspek en zet je gemakkelijk op tafel. Gezond, én een gegarandeerd succes! 

Naar het recept >>

Een greep uit onze streekproducten

Wist je dat al deze producten uit onze eigen streek komen? Dat is het voordeel van het zuiden. Lekker vertrouwd van dichtbij!

349
Korengoud

Vloerbrood purple meergranen

1 stuk
135

Paksoi

1 stuk
105

Venkel

1 stuk
109

Komkommer

1 stuk
109

Paprika rood

1 stuk
Bekijk aanbieding:
Paprika's los
299
L'amuse

Cherry trostomaten

0.2 kilogram
215
Jan Linders

Sperziebonen

250 gram
349
Onze Trots

Smaakaardbeien

0.4 kilogram