Home Het lekkerste van de zomer; vers uit eigen streek

Bij Jan Linders halen we zoveel mogelijk uit onze eigen streek. Bereid of verbouwd door lokale telers, boeren en leveranciers met oog én passie voor hun product en omgeving. Deze lokale leveranciers kennen we door en door en zorgen voor de beste kwaliteit producten. Lekker vertrouwd van dichtbij!

Ook onze seizoensproducten halen we natuurlijk zoveel mogelijk vertrouwd uit eigen streek. Proef het beste van de zomer!

Maak kennis met onze telers; vertrouwd uit eigen streek!

De lekkerste zoete blauwe bessen uit eigen streek!

De lekkerste zoete blauwe bessen uit eigen streek!

Onze blauwe bessen zijn afkomstig uit Kelpen-Oler, waar ze met aandacht worden geteeld door teler Bormans. Onze blauwe bessen uit eigen streek vind je van juli t/m september bij jouw Jan Linders. 

Meer over blauwe bessen >>

Onze Trots kersen

Onze Trots kersen

Met recht Onze Trots: onze verse kersen uit het Limburgse Klimmen, van teler Schaepkens. Het kersenseizoen is maar kort en dus genieten we er éxtra van: in juli en augustus vind je dit heerlijke zomerfruit uit eigen streek bij jouw Jan Linders. 

Meer over onze kersen >>

Verse sperziebonen uit het Limburgse Ottersum

Verse sperziebonen uit het Limburgse Ottersum

Als eerste Nederlandse teler heeft teler Kamps uit het Limburgse Ottersum de sperziebonen gereed voor de teelt. Een handje geholpen door het iets warmere weer in het zuiden, en je krijgt de lekkerste, verse sperziebonen. Vertrouwd uit eigen streek van juli tot en met oktober.

Meer over sperziebonen >>

Verantwoord, duurzaam én uit eigen streek!

Verantwoord, duurzaam én uit eigen streek!

Alle Jan Linders vrije uitloopeieren komen uit eigen streek, mét een 3-sterren Beter Leven Keurmerk én Planet Proof certificering! In het Limburgse Ysselsteyn zorgt Willy van Yverde met liefde voor zijn dames en kunnen de kippen zelf bepalen of ze binnen of buiten lopen. Zo halen we de beste eieren vertrouwd uit eigen streek!

Meer over onze eieren >>

Ralph de Kok: dé BBQ-chef van het zuiden!

"Ik ben Ralph de Kok. Professioneel BBQ'er en speciaal voor Jan Linders heb ik een aantal fantastische BBQ-recepten gemaakt met de lekkerste streekproducten! Bekijk snel de receptvideo's en steek alvast je barbecue aan. Maken!"

Ralph houdt zich al jaren bezig met barbecueën en buitenkoken: “Ik gebruik mijn barbecues als kooktoestellen, een soort ‘verlengstuk’ van de keuken.” Inmiddels is hij als BBQ-chef vaak te zien op RTL4, SBS6 en 24Kitchen met o.a. eigen programma's. Hij is opgegroeid in het Brabantse Cuijk: een echte BBQ-professional uit onze eigen streek dus!

Ralph bereid zijn gerechten het liefst met lokale, verse producten. Hij gaat op bezoek bij onze telers en bereid met onze streekproducten de lekkerste gerechten van de BBQ! Bekijk snel de video en ga zelf aan de slag met dit heerlijke gerecht. Alle recepten zijn natuurlijk ook na te lezen op proefhetzuiden.nl.

Een greep uit onze streekproducten

Wist je dat al deze producten in de zomer en soms zelfs het hele jaar door uit onze eigen streek komen? Dat is het voordeel van het zuiden. Lekker vertrouwd van dichtbij!

149

Paksoi

1 stuk
109

Venkel

1 stuk
095

Komkommer

1 stuk
Bekijk aanbieding:
Komkommer
109

Paprika rood

1 stuk
299

Cherry trostomaten

0.2 kilogram
Bekijk aanbieding:
L'amuse troscherrytomaten
287
Jan Linders

Bramen

125 gram
287
Jan Linders

Frambozen

125 gram
369
Onze Trots

Aardbeien

0.4 kilogram