Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Onze Trots biologische streekkaas

Onze Trots biologische streekkaas


Milieuvriendelijk én extra lekker
In het Limburgse Ven-Zelderheide, vlakbij Gennep, staat de familie ten Dam garant voor heerlijke biologische kaas uit de streek.

100% biologische kaas
Zodra het kan gaan de koeien die de melk leveren naar buiten. Dat zorgt voor kwalitatief betere melk. Ook wordt er gewerkt zonder kunstmest en chemische middelen en krijgen de koeien 100% biologische bijvoeding. Bij de bereiding van de kaas worden geen conserveringsmiddelen, kleurstoffen en schimmelwerende middelen gebruikt. Het resultaat: kaas die milieuvriendelijker én lekkerder is!

Jan Linders verskenner Kiki zocht uit waarin deze biologische kaas verschilt van andere kazen. Kijk mee in de volgende video.


Onze biologische streekkazen

ca. 670
Onze Trots

Bio streekkaas jong 50+

808.67 gram
ca. 726
Onze Trots

Bio streekkaas belegen 50+

808.67 gram
ca. 754
Onze Trots

Bio streekkaas knoflook basilicum 50+

808.67 gram