Verrassende combi!
Combineer schnitzel met een stamppot van witlof, paddenstoelen en spekjes.
Check het receptPompoen-linzencurry
Een heerlijk verwarmend gerecht. Dit kleurrijke gerecht is perfect voor een herfstachtige dag!
Check het receptRisotto met kip, kastanjechampignons en koriander
Een heerlijke risotto gemaakt met champignons uit het Brabantse Heeswijk.
Check het receptWildgoulash
Malse, langzaam gegaarde wildgoulash. Lekker met een stevige rode wijn.
Check het receptGevulde portobello
Portobello's zijn ideaal om te vullen. Bijvoorbeeld met ontbijtspek en geitenkaas!
Check het receptBloemkoolsoep met citroen
Heerlijke soep met bloemkool uit o.a. het Limburgse Kronenberg.
Check het receptGegrilde herfstgroentesalade
Herfst in een salade! Met pompoen, tomaatjes, aubergine en zachte ricotta.
Check het receptPompoencurry met garnalen
Maak deze geurige curry met pompoen en zoete aardappelen en geniet van de herfst!
Stamppot van paksoi
Gemaakt met zoete aardappel in plaats van 'gewone' aardappelen voor een twist!
Check het receptSchouderkarbonade met gebakken witlof
Onze witlof wordt al jaren met zorg en aandacht geteeld in o.a. het Limburgse Koningslust.
Check het receptPeren-plaattaart
Als nagerecht of bij de koffie, deze peren-plaattaart zorgt voor een klein feestje op tafel!
Check het receptKnolselderijsoep met sinaasappel
Gemaakt van knolselderij van teler Berder uit het Limburgse Venlo.
Check het receptWitlofstamppot met zachte geitenkaas
Herfstkost: stamppot van witlof, geitenkaas en uitgebakken spekjes.
Check het receptHachee
Het vlees komt van Limousin runderen die grazen in natuurgebieden in Limburg en Brabant.
Check het receptStreekhamburger
Een zachte melkbol met een Onze Trots hamburger, gebakken ei, bacon en salatrio.
Check het receptFricandeauspies
met lekker veel groente zoals paprika en ui. Super simpel en gegarandeerd lekker!
Naar het receptGoedgevulde streekburger
Een zachte Bronsheimerbol met een Onze Trots hamburger, champignons uit het Brabantse Heeswijk, knoflookkaas uit Ven-Zelderheide en pesto.
Naar het recept