Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

485

Studio Line Fix invisigel

Een vloeibare textuur die zich gemakkelijk over het haar laat verdelen, voor een natuurlijke look zonder restjes. - Alcoholvrije formule - Respecteert het Lees meer...
485
  • Prijs per liter32,33
  • Inhoud 150 mililiter

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingr


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingINVISIBLE STYLE
  • ContactnaamLOREAL NEDERLAND BV

Een vloeibare textuur die zich gemakkelijk over het haar laat verdelen, voor een natuurlijke look zonder restjes. - Alcoholvrije formule - Respecteert het haar - Maakt het haar niet hard - Zonder restjes, plakt niet 24H* *Instrumentele test.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.