396

Sudocreme Sudocrem

Sudocrem beschermt, verzacht en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. De bijzondere samenstelling van Sudocrem maakt het een uniek product. Het Lees meer...
396
  • Prijs per kilo31,68
  • Inhoud 0.13 kilogram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten: aqua, paraffinum liquidum, zinc oxide, paraffin, lanolin, ceramicrocristallina, sorbitan sesquioleate, benzyl benzoate, cera alba, benzyl alcohol, linalyl acetate, propylene glycol, benzyl cinnamate, lavender oil, citric acid, BHA.


Bewaarinstructies

Aanbrengen bij iedere luierwisseling. Gechikt voor ieder huidtype, voor jong en oud


Gezondheidsclaim

Bij een rode en kwetsbare huid


Marketing informatie

hypo-allergeen


Sudocrem beschermt, verzacht en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. De bijzondere samenstelling van Sudocrem maakt het een uniek product. Het helpt tegen rode billetjes. Daarnaast helpt Sudocrem ook bij een ruwe, schrale en geprikkelde huid. Het is ook geschikt bij borst en tepelverzorging. Sudocrem is hypo-allergeen en dus huidvriendelijk. Het maakt de huid weer glad en zacht. Aanbrengen bij iedere luierwisseling. Geschikt voor iedere huidtype, voor jong en oud.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.