Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

239

K2r Super white & bright doekjes

Een revolutionair doekje dat uw was weer super wit maakt en vergrauwing voorkomt. Speciale verzorging geschikt voor dagelijkse gebruik. Stralendere Lees meer...
239
  • Inhoud 10 stuks

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Ierland


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingK2R SUB. WHITE 10 SHEETS

Een revolutionair doekje dat uw was weer super wit maakt en vergrauwing voorkomt. Speciale verzorging geschikt voor dagelijkse gebruik. Stralendere witte was Een verbeterde formule die krachtige wit-makers bevat die uw was weer stralend wit maken en de vezels respecteren. Voorkomt vergrauwing De unieke formule neutraliseert de vuildeeltjes in het waswater die vergrauwing verorzaken - was na was. Hoe werkt Sublime White? Tijdens het wassen vormen vuildeeltjes geleidelijk een grijze laag op witte stoffen. Witte kleren verliezen hierdoor hun helderheid. Door Sublieme White doekjes regelmatig te gebruiken blijft uw witte was stralender wit en wordt het beschermd tegen vergrauwing en vergeeling.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.