Supermarkten

Kan ik met biljetten van 200 of 500 euro betalen bij Jan Linders?

Het is in onze supermarkten niet mogelijk om met een biljet van 200 of 500 euro te betalen.

Waar vind ik de openingstijden en contactgegevens van mijn supermarkt?

Uitgebreide informatie over onze supermarkten vind je op de pagina supermarkten. Of stel jouw favoriete supermarkt in via jouw persoonlijk account. Zo heb je snel de informatie van jouw supermarkt bij de hand.

Welke extra diensten of bijzonderheden vind ik in mijn supermarkt?

Uitgebreide informatie over onze supermarkten vind je op de pagina supermarkten. Je kunt via uw persoonlijk account jouw favoriete supermarkt instellen. Zo heb je snel de informatie van jouw eigen supermarkt bij de hand.

Waar kan ik met mijn klacht terecht?

Je kunt jouw klacht altijd melden bij een medewerker in jouw Jan Linders supermarkt. Je kunt ook het contactformulier invullen. Of bel met onze klantenservice: 085 8889526 (op werkdagen tussen 08:30 - 17:00 uur).

Kan ik extra geld opnemen in jullie supermarkten?

Voor het opnemen van geld kun je gemakkelijk en veilig terecht bij de geldautomaat in de supermarkt, het is niet mogelijk om extra geld op te nemen aan de kassa. Is er geen geldautomaat aanwezig in jouw supermarkt? Dan maken we een uitzondering en kun je bij de kassa terecht voor een maximum bedrag van 50 euro, mits de kassalade dit toelaat.

Wat houdt de Nix18 campagne in voor de verkoop van alcohol en sigaretten?

Op 1 januari 2014 ging de minimumleeftijd voor de verkoop van tabak en voor de verkoop en het bezit van alcohol van 16 naar 18 jaar. Ben je jonger dan 18? Dan kun je bij ons geen alcoholhoudende dranken of tabak kopen. Ben je onder de 25 jaar? Dan moet je je kunnen legitimeren.