Assortiment

Assortiment

De producten waar we het meest trots op zijn vind je natuurlijk ook bij Albert Heijn Jan Linders. Onze trots vlaaien, vloerbroden, zuurvlees, koude schotel, verse soepen, vleeswaren, houdbare melk en nog veel meer! Onze vertrouwde smaak, in een nieuw jasje. Ook voor het grootste assortiment speciaalbier kun je nog steeds bij ons terecht!

De trots van Jan Linders

Onze Trots producten vertegenwoordigen de authentieke smaak van het zuiden. Rijk van smaak en bereid volgens traditioneel of bijzonder recept en met de beste ingrediënten. Het zijn producten waar we trots op zijn en die we met iedereen willen delen.

JL_web_beeld-onze-trots-producten.png
Onze Trots logo.png

Exclusief bij Albert Heijn Jan Linders

Vleeswaren

Vleeswaren

Onze Trots vleeswaren worden ambachtelijk bereid door onze slagers uit het zuiden. Bereid met alleen de beste ingrediënten en volgens traditioneel of bijzonder recept, dat vaak van generatie op generatie is doorgegeven.

Lees meer
Vloerbroden

Vloerbroden

De bekende Korengoud vloerbroden hebben een andere naam gekregen, maar wel een oude bekende: Onze Trots. Exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn Jan Linders. Gebakken volgens authentiek recept, door onze bakkers uit Kerkrade.

Lees meer
Vlaaien

Vlaaien

De bekende Korengoud vlaaien hebben een andere naam gekregen, maar wel een oude bekende: Onze Trots. Verder zijn ze precies hetzelfde, met hetzelfde karakter van het zuiden. Rijk van smaak en iedere dag vers bereid volgens ons eigen recept. Exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn Jan Linders.

Lees meer
Salades

Salades

Onze Trots salades worden op ambachtelijke wijze bereid met alleen de beste ingrediënten en volgens traditioneel of bijzonder recept, dat vaak van generatie op generatie is doorgegeven.

Lees meer
Soepen

Soepen

Onze Trots soepen worden ambachtelijk bereid met alleen de beste ingrediënten en volgens traditioneel of bijzonder recept, dat vaak van generatie op generatie is doorgegeven.

Lees meer
Bieren

Bieren

Bij Albert Heijn Jan Linders vind je bieren en speciaalbieren die je nergens anders kunt krijgen. Naast het rijke assortiment bieren van Albert Heijn, vind je er ook de bijzondere en exclusieve bieren die je van Jan Linders gewend bent.

Lees meer
Specialiteiten

Specialiteiten

Onze Trots specialiteiten vertegenwoordigen de authentieke smaak van het zuiden. Zij worden op ambachtelijke wijze bereid met alleen de beste ingrediënten en volgens traditioneel of bijzonder recept, dat vaak van generatie op generatie is doorgegeven.

Lees meer
Houdbare melk

Houdbare melk

De bekende Jan Linders melk heeft een andere naam gekregen, maar wel een oude bekende: Onze Trots. Exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn Jan Linders. De lekkerste melk, uit de regio van Jan Linders en lekker lang houdbaar.

Lees meer
Melkbollen

Melkbollen

De bekende Korengoud melkbollen hebben een andere naam gekregen, maar wel een oude bekende: Onze Trots. Exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn Jan Linders. Gebakken volgens authentiek recept, door onze bakkers uit Kerkrade.

Lees meer