Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home supermarktmanager

Jan Linders zoekt supermarktmanagers!

Heb jij de ambitie om supermarktmanager te worden? Beschik jij over leidinggevende ervaring en een afgeronde HBO-opleiding in commerciële richting? Kom dan bij Jan Linders werken.

De functie
Om ervoor te zorgen dat onze (potentiële) klanten in jouw filiaal met plezier iedere keer hun boodschappen komen doen, ben jij de ondernemer die staat voor inspiratie en ambitie. Jij zorgt ervoor dat jouw medewerkers kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel hebben staan. Daarnaast zorg je voor de doorvertaling van het organisatiebeleid naar de winkel om de doelstellingen voor het filiaal te realiseren.

Functie-eisen
Ben jij in het bezit van een afgeronde HBO opleiding (commerciële richting) en beschik je over werkervaring in de supermarkt? Zijn daadkracht, resultaatgerichtheid, samenwerken en initiatiefrijk competenties die op jou van toepassing zijn? En vind je het een uitdaging om je verder te ontwikkelen in de supermarkt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden
Een afwisselende en uitdagende fulltime functie, waarbij je ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling binnen een organisatie met een informele werksfeer en korte lijnen.


Interesse?

De werving & selectieprocedure voor Supermarktmanager wordt exclusief verzorgd door Personato. Heeft u interesse in de vacature? Of wilt u graag meer weten? Neem dan contact op met Leroy Meurs, telefoon (06) 45 40 21 40, email: E: l.meurs@personato.nl

Je hebt de mogelijkheid om te reageren tot 27 september a.s.

Bekijk onze video om te kijken of de functie van supermarktmanager echt iets voor jou is!