Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

369

Taft Style&fix gel ultra strong

Versterkt haar - ultra strong Taft Ultra met Arginine Strength-Formule versterkt het haar vanaf de haaraanzet en beschermt het tegen invloeden van Lees meer...
369
  • Prijs per liter24,60
  • Inhoud 150 mililiter

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Slovenië


Versterkt haar - ultra strong Taft Ultra met Arginine Strength-Formule versterkt het haar vanaf de haaraanzet en beschermt het tegen invloeden van buitenaf! 24h fixatie, plakt niet, zonder restjes. Helpt beschermen tegen uitdroging.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.