Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Hapjes Zalmtartaartje met gebakken kwarteleitjes

Zalmtartaartje met gebakken kwarteleitjes

Ingrediƫnten
  • 12 scharrel-kwarteleitjes
  • 3 sneetjes pane per tramezzini (witbrood)
  • 200 ml olijfolie 
  • 200 gram gerookte zalm, fijngesneden 
  • rasp van 1 citroen 
  • zout en vers gemalen peper
  • vers gehakte dille
  • een paar druppels tabasco

Werkwijze
Steek met een kleine ronde uitsteker rondjes uit het brood. Smeer de rondjes in met olie en grill ze in de oven tot ze krokant zijn. Meng de zalm met de citroenrasp en breng op smaak met zout, peper, dille en tabasco. Steek met dezelfde vorm laagjes uit de vistartaar en leg op de toast. Plaats er een gebakken kwarteleitje op.

Belangrijkste boodschappen voor dit recept

318
Perfekt

Olijfolie traditioneel

500 mililiter
399
Vismarine

Gerookte Noorse zalm

100 gram
205
Jan Linders

Pane per tramezzini wit

250 gram