Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

169

Texels Skuumkoppe

'Skuumkoppe' noemen de strandjutters op Texel de witte koppen op de golven van de ruige zee rond dit bijzondere eiland. Texels Skuumkoppe is een ambachtelijk Lees meer...
169
  • Prijs per liter5,63
  • Inhoud 30 centiliter
  • Statiegeld0,10

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten: duinwater, GERSTEmout, TARWEmout, hop, gist


Allergenen

  • bevat glutenbevattende granen

Bewaarinstructies

Koel & donker bewaren


Marketing informatie

"Skuumkoppe" noemen de strandjutters op Texel de witte koppen op de golven van de ruige zee rond dit bijzondere eiland.


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingTexels Skuumkoppe
  • Communicatie-adresSchilderweg 214b, 1792 CK Oudeschild, Nederland
  • ContactnaamTexelse Bierbrouwerij BV

Contact-informatie

  • WebsiteWWW.TEXELS.NL

'Skuumkoppe' noemen de strandjutters op Texel de witte koppen op de golven van de ruige zee rond dit bijzondere eiland. Texels Skuumkoppe is een ambachtelijk gebrouwen donker tarwebier met een volle smaak. Een bier dat past bij ieder seizoen. Texels Skuumkoppe wordt gebrouwen van uitsluitend natuurlijke grondstoffen zoals duinwater, Texelse gerst en tarwe. Het beetje gist onderin de fles maakt het bier extra romig.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.