Home Toetjes uit de streek

Toetjes uit de streek

Toetjes uit de streek

Een feest op tafel, dat zijn onze streektoetjes zeker! Proef Onze Trots Hemelse modder, Hemelse witte en Brabantse roomtoet. Ze zijn stuk voor stuk ambachtelijk bereid en echt héél speciaal van smaak!

Hemelse modder
Onze Trots Hemelse modder is een stevige chocolademousse. Deze wordt ambachtelijk bereid door gesmolten Belgische chocolade te mengen met opgeklopte (gepasteuriseerde) eidooiers,eiwit en verse slagroom.

Hemelse witte
Het zusje van de Hemelse modder heet Hemelse witte. Net als de Hemelse modder is de Hemelse witte met uiterste zorg bereid door Carly Verstegen van Versboerderij de Veldweide. Eigenlijk is het enige verschil dat deze mousse met witte chocolade gemaakt is. Dat maakt de smaak echter helemaal anders. Zeker het proberen waard dus!

Brabantse roomtoet 
Onze Trots Brabantse roomtoet komt van onze patissier uit het Noord-Brabantse Heeswijk-Dinther. De bijzondere combinatie van kandijkoek, mousse en bosbessen is goddelijk lekker en ziet er ook nog eens heel feestelijk uit!

Benieuwd hoe onze toetjes gemaakt worden? Verskenner Bibi ging op bezoek bij Carly Verstegen van Versboerderij De Veldweide in het Limburgse Sevenum. Daar zag zij hoe Hemelse modder gemaakt wordt. Kijk hieronder mee!

Toetjes in het assortiment

299
Onze Trots

Hemelse modder

500 mililiter
299
Onze Trots

Brabantse roomtoet

500 mililiter
299
Onze Trots

Hemelse witte

500 mililiter