Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home tomaten

Tomaten uit eigen streek

tomaten

De lekkerste tomaten halen wij zoveel mogelijk uit de streek. Onze Red nature trostomaten komen bijvoorbeeld van teler Vereijken uit het Brabantse Aarle-Rixtel. Ze zijn ideaal voor in de salade vanwege hun zoete en kruidige smaak. De trostomaten worden pas geknipt als elke tomaat aan de tros dezelfde mooie rode kleur heeft.

Groente of fruit?
De meeste mensen zullen ze bestempelen als groente, maar tomaten zijn de vruchten van de tomatenplant. Veel belangrijker: tomaten zijn erg gezond! Ze bevatten veel vitamines en mineralen. En wanneer tomaten verwarmd worden, komt de stof lycopeen vrij, die het lichaam beschermt tegen schadelijke stoffen.

Bewaren en bereiden
Bewaar deze tomaten niet in de koelkast, want dan gaat de smaak verloren. Op het aanrecht of op tafel blijft de smaak veel langer goed.

Tip: Maak de lekkerste gerechten met onze tomaten! Deze drie heerlijke variaties hebben we al voor u geselecteerd: 

Witloftaart met kerstomaatjes - Jan Linders
   
Tomatenbouillon met stokbrood en kruidenpesto - Jan Linders
   
Bonte tomatensalade - Jan Linders

Ons assortiment tomaten uit eigen streek

ca. 198

Tomaten los

1000 gram
2 voor 500
299

Snoeptomaatjes rood emmer

500 gram
Bekijk aanbieding:
Snoepgroente