Home Tomaten

Extra informatie

De lekkerste tomaten komen uit eigen streek!

Bij Jan Linders halen we zoveel mogelijk uit eigen streek. Bereid of verbouwd door lokale telers, boeren en leveranciers met oog en passie voor hun product en omgeving. Deze lokale leveranciers kennen we door en door en zorgen voor de beste kwaliteit producten.

Het hele jaar door vind je natuurlijk tomaten bij Jan Linders. Maar wist je dat er één specifiek seizoen is wanneer deze állemaal uit eigen streek komen? Dat is van mei tot en met oktober! Onze L’Amuse en Red Nature tomaten komen het hele jaar door uit eigen streek, in vanaf mei komen ook alle ándere soorten van onze lokale telers. Dan zijn al onze tomaten echte streekgroente!

Verschillende soorten, verschillende smaken

Tomaten zijn er in diverse soorten en smaken. En juist dat maakt de tomaat zo veelzijdig! Of je nou kiest voor de heerlijk zoete smaak van onze troscherry-tomaatjes, of de vlezige structuur van de grote trostomaten: tomaten uit eigen streek zijn écht de allerlekkerste.

Wist je dat tomaten behoren tot de vruchtgroente? Voor de lekkerste smaak bewaar je een tomaat buiten de koelkast. Door een tomaat te bewaren in de koelkast wordt het na-rijpingsproces verstoord en kunnen ze smaak verliezen. En dat is natuurlijk zonde!

Variëren met tomaten

Tomaten zijn lekker in héél veel gerechten. Een traditionele tomatensoep, gepofte tomaatjes uit de oven of een lekkere frisse salade: bij elk soort gerecht past een specifieke tomatensoort het beste. Laat je inspireren door onze recepten met tomaten in de hoofdrol! 

Hasselback-tomaten met tomatenpesto

Hasselback-tomaten met tomatenpesto

Frisse tomatensoep met muntolie

Frisse tomatensoep met muntolie

Bij jouw Jan Linders

299

Cherry trostomaten

0.2 kilogram
Bekijk aanbieding:
L'amuse troscherrytomaten
339

Cocktail trostomaten

0.4 kilogram
299

Snoeptomaten rood

0.5 kilogram