498

Tompoes Variantjes

Met rund, toegevoegd wild, zalm en groenten - alle smaken waar uw kat dol op is. Tom Poes is een gezond, smakelijk en volledig diervoeder. De knapperige brokjes Lees meer...
498
  • Prijs per kilo2,49
  • Inhoud 2000 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Verenigd Koninkrijk


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingPURINA® TOM POES Variantjes brokjes 2kg Zak
  • Communicatie-adresNestlé Purina PetCare Nederland Antwoordnummer 1199 1180 VD Amstelveen Email: Consumentenservice@purina.nestle.com 0800 022 83 83 (gratis)
  • ContactnaamConsumenten Service Nestlé Purina www.purina.nl

Met rund, toegevoegd wild, zalm en groenten - alle smaken waar uw kat dol op is. Tom Poes is een gezond, smakelijk en volledig diervoeder. De knapperige brokjes zitten vol vitaminen en bevatten alle voedingstoffen die een gezonde kat nodig heeft. Tom Poes is zeer geschikt als dagelijkse maaltijd voor uw kat. In deze verpakking zitten alle smaken waar uw kat dol op is.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.