Home Sparen voor korting bij Toverland

Sparen voor €10 korting bij Toverland

Toverland spaaractie

Helaas is het niet meer mogelijk om te sparen voor deze actie. 27 mei 2018 was de laatste datum om je korting voor Toverland te bemachtigen via onze spaaractie. Heb je nog een Toverland ticket? Deze kun je t/m vrijdag 6 juli inleveren bij Toverland!

Spaaractie Attractiepark ToverlandHoe werkt het sparen?

  • t/m maandag 2 april ontvang je een Toverlandzegel bij iedere 15 euro aan boodschappen en bij speciale acties.
  • Bij 10 zegels is je spaarkaart vol. Lever deze uiterlijk 27 mei 2018 in bij een Jan Linders supermarkt.
  • Je ontvangt dan een voucher met een unieke kortingscode. Deze is te verzilveren op toverland.com/janlinders.
  • Bestel je e-tickets met 10 euro korting t/m 27 mei 2018.
  • Na bestelling zijn de tickets geldig van zaterdag 24 maart t/m vrijdag 6 juli 2018.

 

Vergeet je spaarkaart(en) niet te verzilverenToverland winactie

Heb je je spaarkaart(en) vol en heb je de voucher met unieke kortingscode bemachtigd in een van onze supermarkten? Vergeet dan niet je spaarkaart te verzilveren op toverland.com/janlinders. Hier kun je jouw e-tickets met 10 euro korting bemachtigen. De e-tickets kunnen ook worden gescand vanaf je mobiele telefoon. Kinderen onder de 90 cm en rolstoelgebruikers krijgen altijd gratis toegang tot het attractiepark.


 

Extra verrassingen tijdens PasenVier Pasen in Attractiepark Toverland

Tijdens het paasweekend word je door Jan Linders extra in de watten gelegd! Geniet van heerlijke proeverijen, maak een originele foto om deze leuke dag in Toverland nooit meer te vergeten en ontvang na afloop een leuke goodiebag met een leuke verrassing voor zowel jong als oud.

 

 

 

Bekijk voor meer informatie ook de actievoorwaarden voor deze spaaractie.

 

Veel gestelde vragen

Hoeveel korting krijg ik?

Bij inwisseling van 125 Liefhebbers-punten aan de kassa ontvang je een voucher van 10 euro korting op de reguliere entreeprijs.

Zijn kinderen tot een bepaalde leeftijd gratis?

Tickets voor Toverland gaan niet op leeftijd, maar op lengte. Tot 90 cm mogen kinderen gratis binnen.

Hoeveel tickets kan ik sparen?

Je mag zoveel tickets sparen als je wilt. Je kunt zelfs vaker naar het attractiepark gaan als je wilt. Met je kortingsvoucher kun je t/m 23 juni 2019 tickets bestellen.
Je ontvangt vervolgens een e-tickets waarmee je tot en met 27 oktober 2019 terecht kunt in Toverland.  

Kan je de kortingsvoucher ook bij de entree van Toverland inleveren?

De kortingsvoucher bevat een unieke code waarmee je op toverland.com/janlinders tickets met korting kunt bestellen. Je ontvangt de tickets direct per e-mail, dus je hoeft niet aan de kassa van Toverland in de rij te gaan staan om nog te betalen.

Tot wanneer kan ik vouchers sparen?

Vanaf maandag 25 maart t/m zondag 28 april 2019 kun je sparen voor Toverland kortingsvouchers bij alle Jan Linders supermarkten. Verzilver je Liefhebbers-punten tot en met 28 april 2019. Je ontvangt aan de kassa de Toveralnd vouchers waarmee je tot en met 23 juni 2019 e-tickets kunt bestellen via toverland.com/janlinders.

Tot wanneer zijn mijn tickets geldig?

Aangeschafte tickets zijn te gebruiken tot en met 27 oktober 2019. Let op: wissel uiterlijk 28 april 2019 Liefhebbers-punten in voor een kortingsvoucher bij een Jan Linders supermarkt bij jou in de buurt. Met de kortingsvouchers kun je ook tot en met uiterlijk 23 juni 2019 tickets aanschaffen via toverland.com/janlinders.

Mag ik meerdere vouchers verzilveren voor 1 ticket?

De korting is 10 euro per ticket, dus het is niet mogelijk om meerdere vouchers voor 1 ticket in te dienen. Ook is het niet mogelijk om met 1 voucher korting op meerdere tickets te krijgen.

Moet ik de voucher meenemen naar Toverland?

Het is niet nodig om de voucher te bewaren. De code op de voucher is een unieke code en daarmee bestel je online je ticket met korting. Dus je e-ticket is voldoende om het attractiepark te bezoeken.

Tot wanneer kan ik mijn tickets bestellen?

De voucher is tot en met 23 juni 2019 geldig, daarna werkt de kortingscode niet meer. Dus zorg dat je op tijd je ticket bestelt via toverland.com/janlinders

Moet ik mijn bezoekdatum bepalen als ik het ticket bestel?

Het is niet mogelijk en ook niet nodig om al een datum door te geven. Je mag later de dag bepalen en je bent van harte welkom tot en met 27 oktober 2019. 

Hoeveel Liefhebbers-punten heb ik nodig voor 1 voucher

Bij inlevering van 125 Liefhebbers-punten ontvang je een Toverland voucher cadeau.
Bij elke euro aan boodschappen krijg je 1 Liefhebbers-punt. Een aantal artikelen zijn hiervan wettelijk uitgesloten, namelijk geneesmiddelen, rookwaren, zuigelingenvoeding nr. 1, statiegeld, (prepaid)tegoeden en kortingsbonnen. 

Als ik ticket heb besteld en toch niet ga, kan ik deze terug wisselen voor contant geld?

Tickets en vouchers zijn niet in te wisselen tegen geld. Natuurlijk mag je jouw ticket of voucher wel aan iemand anders afgeven. Deze zijn namelijk niet naam gebonden.

Wat zijn de openingstijden van Toverland?

Het park is elke dag open vanaf 10.00 uur. Voor exacte tijden kun je kijken op toverland.com/openingstijden. 

Wat kost het parkeren bij Attractiepark Toverland?

Je kunt je auto parkeren voor 10 euro. Bij het bestellen van jouw e-tickets kun je direct een parkeerticket aanschaffen.

Zijn er ook voorwaarden voor een bezoek aan Toverland?

Attractiepark Toverland heeft een Parkreglement met voorwaarden, zie hiervoor toverland.com/parkreglement. Bij het betreden van het terrein van Toverland ga je akkoord met dit reglement.