Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home De Allerbeste Speciaalbieren Ons assortiment trappisten

Grootste trappistenassortiment van Nederland bij Jan Linders!

Trappistenbier wordt enkel door monniken van de orde der Cisterciënzers gebrouwen. Wereldwijd zijn er slechts 11 trappisten-brouwerijen die het officiële logo mogen voeren. Met trots kunnen wij zeggen dat we het grootste trappistenassortiment van Nederland hebben. We zijn dan ook niet voor niets in 2017 weer verkozen tot Beste Speciaalbiersupermarkt van Nederland!

Bijzondere trappisten
Laat u verrassen door deze bijzondere trappisten.

Tre Fontane
Dit trappistenbier van hoge gisting wordt geproduceerd volgens het recept van trappistengemeenschap Tre Fontane in Rome. Het goudkleurige bier heeft een uitgesproken, licht fruitige smaak en is verrijkt met eucalyptusaroma.*

Tre Fontane - Jan Linders
Spencer Trappist - Jan Linders

Spencer Trappist Ale
Een volmondig, goud getinte Trappist Ale. Het bier heeft een fruitige toets en een aangenaam lichtbitter mondgevoel dat uitmondt in een prettige, vrij droge afdronk. Spencer Trappist is een Amerikaans trappistenbier van Saint Joseph's Abbey.   

Achel Trappist Blond 8
Deze unieke trappist komt uit de huisbrouwerij van de trappistenabdij De Achelse Kluis. Achelse Kluis blond is een goudblond biertje met een zachte karamelsmaak. Hoewel het bier een zoete smaak heeft, zijn er geen suikers toegevoegd.  

Achel Trappist Blond - Jan Linders

Chimay - Jan Linders

Chimay Dubbel, Speciaal en Tripel
De abdij van Scourmon in België mag het officiële Trappist logo voeren, wat betekent dat een groot deel van de inkomsten gaat naar sociale hulpverlening. Chimay rood, blauw en geel, hoe de bieren ook wel genoemd worden, hebben een wat fruitige aroma en zijn echt bieren om van te genieten.

Engelszell Gregorius trappistenbier
Een donker en complex trappistenbier. Onder andere door het gebruik van honing uit eigen abdijtuin heeft dit bier een bijzondere smaak. Brouwerij Stift Engelszell is het enige trappistenklooster in Oostenrijk. Sinds 2012 mag Engelszell Gregorius het officiële Trappist logo voeren.* 

Engelszell Gregorius - Jan Linders

La Trappe
Nederlands eerste trappistenbier! Abdij Koningshoeven brouwt de trappisten op ambachtelijke wijze en volgens speciale receptuur. De trappisten van La Trappe gisten op de fles en ontwikkelen daardoor een uniek aroma. De brouwerij heeft 9 bieren, waarvan wij er 5 in ons assortiment hebben.

Orval Trappistenbier
Orval trappistenbier is een amberkleurig biertje. De smaak is afhankelijk van de leeftijd van het bier in de fles. Jonger bier heeft een hoppige frisheid, terwijl de bitterheid meer aanwezig is bij een oudere fles. De brouwdatum van het biertje ziet u terug op het etiket van de fles. Orval Trappistenbier wordt gebrouwen in de Abdij van Orval in België.

 Orval Trappist - Jan Linders

 Rochefort 8 en 10 - Jan Linders

Rochefort 8 en 10 trappist
Rochefort 8 wordt dé special genoemd. De geur is complex met een fruitige toets. Met een mooie balans tussen fruitigheid en alcohol. Rochefort 10 is een donkerbruin trappistenbier met een schuimkraag heeft een opvallend frisse perzikgeur. Bij de afdronk proeft u cacao. Beiden worden gebrouwen door Abbaye Notre-Dame de Saint-Remy in België.

Westmalle Dubbel en Tripel
De donkere Dubbel en goudgele Tripel worden op beperkte schaal gebrouwen onder toezicht van de monniken van de Abdij der Trappisten van Westmalle in België. Met uitsluitend natuurlijke ingrediënten zoals gerstemout en hopbellen. Westmalle gist nog na op de fles en zal u zeker smaken. 
 

 Westmalle - Jan Linders

 Zundert Trappist - Jan Linders

Zundert Trappist
Zundert trappist is een heerlijk speciaalbier uit Nederland. Dit koperblonde biertje wordt gebrouwen van natuurlijke grondstoffen door de monniken van de Abdij MariaToevlucht. Een van de enige twee Nederlandse trappisten. 

Bekijk ons volledige assortiment hier!

*Alleen verkrijgbaar in onze grotere supermarkten

 

Lekker koken met bijzondere bieren

Inspiratie nodig? Kijk eens op janlinders.nl/recepten en kom erachter hoe je bijvoorbeeld Kipstoofpotje met bier en pastinaakpuree of Hachee van runderlappen en donker bier maakt!