399

Unox Klassieke tomatensoep

Onze boeren verbouwen de lekkerste groenten op duurzame wijze in de buitenlucht onder de zon. Zoals de grofgesneden tomaten, paprika en courgette in deze Lees meer...
399
  • Prijs per 7,00
  • Inhoud 0
  • Land van herkomstPolen
Onze boeren verbouwen de lekkerste groenten op duurzame wijze in de buitenlucht onder de zon. Zoals de grofgesneden tomaten, paprika en courgette in deze soep, die speciaal bereid wordt met heerlijke gehaktballetjes voor die klassieke tomatensoepsmaak. Alles bij elkaar goed voor zo'n 234 gram groenten per kom. Zo smaakvol, en dat zonder toegevoegde smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en conserveermiddelen (volgens Europese wetgeving). Je maakt deze soep nóg specialer met bijvoorbeeld wat vers gehakte peterselie.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.