309

Unox Speciaal tomatensoep extra gehaktbal

De rijkgevulde soepen van Unox zijn bijzondere recepturen die bereid zijn met de beste, natuurlijke ingrediënten. Deze rijkgevulde soep is gemaakt met extra Lees meer...
309
  • Prijs per liter5,42
  • Inhoud 570 mililiter

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Polen


Verpakkingskenmerken

  • Kenmerk
  • MilieuGREEN_DOT

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingUnox Soep TOMAT MEAT PASTA 570 ML
  • ContactnaamUnilever

De rijkgevulde soepen van Unox zijn bijzondere recepturen die bereid zijn met de beste, natuurlijke ingrediënten. Deze rijkgevulde soep is gemaakt met extra gehaktballen en duurzaam geteelde tomaten. Deze laatsten groeien en rijpen onder de zon en worden alleen geoogst als ze op hun best zijn. Wat deze soep écht afmaakt zijn de courgette, wortel, paprika en schelpjespasta. Zo heb je met één kom van deze heerlijke tomatensoep met extra gehaktballetjes ook écht gegeten. ✓ Zonder toegevoegde smaakversterkers. ✓ Zonder kunstmatige kleurstoffen. ✓ Zonder conserveermiddelen*. *volgens Europese wetgeving. Met Duurzaam Geteelde Tomaten Voor een lekkere, volle smaak is deze soep gemaakt met duurzaam geteelde groenten. Kijk voor meer informatie op www.unox.nl. 225g groenten per kom Met een kom van deze soep geniet je op een makkelijke en lekkere manier van extra groenten bij de snelle maaltijd, zoals een tosti of broodje knaks.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.