395

Unox Vegetarische rookworst

Unox vegetarische rookworst. Zodat je je favoriete gerecht met Unox rookworst nu ook kunt maken zonder vlees. Vegetarische rookworst op basis van Lees meer...
395
  • Prijs per kilo15,80
  • Inhoud 0.25 kilogram
Unox vegetarische rookworst. Zodat je je favoriete gerecht met Unox rookworst nu ook kunt maken zonder vlees. Vegetarische rookworst op basis van plantaardige oliën, eiwitten van erwten en eiwitten van kippeneieren. Heerlijk bij je favoriete stamppot. Voor een dagje zonder vlees. Bij Unox geloven we dat goede producten beginnen met de beste ingrediënten. Zo is onze vegetarische rookworst gemaakt op basis van plantaardige olien, eiwit van erwten en eiwit van kippeneieren. Deze kippeneieren zijn beloond met het beter leven keurmerk 2 sterren. Dit betekent dat de dieren, waar deze eieren vandaan komen, een beter leven hebben gehad dan dieren zonder dit keurmerk. Hier zijn strikte richtlijnen voor, gemaakt door de dierenbescherming. Op de website van de dierenbescherming kun je hier alles over vinden. Naast de vegetarische rookworst hebben we ook vegetarische gehaktballetjes in 2 smaken.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.