Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

3 voor 500
293

Unox Vegetarische tomatensoep

De tomatensoep met vegetarische gehaktballetjes is een van de heerlijke soepen van unox. Als oer-hollands merk is Unox van alle Nederlanders.
293
  • Prijs per liter5,14
  • Inhoud 570 mililiter
Deze actie is geldig van 23-09-2019 t/m 29-09-2019

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Polen


Verpakkingskenmerken

  • Kenmerk
  • MilieuGREEN_DOT

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingUnox Soep TOMAAT GROENTEN 570 ML
  • ContactnaamUnilever

De tomatensoep met vegetarische gehaktballetjes is een van de heerlijke soepen van unox. Als oer-hollands merk is Unox van alle Nederlanders.

Nu in de aanbieding

Unox Soep in zak of Knaks

blik of zak 400-570 ml/gram
5.67 / 9.27
3 voor 500
5 00

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.