249

g'woon Vaatwastabletten classic

G'woon classic vaatwastabletten verwijderen hardnekkige vlekken en aangekoekte etensresten, ook op lage temperaturen. Gebruik ze in combinatie met g'woon Lees meer...
249
  • Inhoud 50 stuks

ingrediƫnten, voedingswaarde, etc.

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • Omschrijvingg'woon Vaatwastabletten Classic
  • Communicatie-adresAntwoordnummer 3500, 4140 VH Beesd
  • Contactnaamg'woon

G'woon classic vaatwastabletten verwijderen hardnekkige vlekken en aangekoekte etensresten, ook op lage temperaturen. Gebruik ze in combinatie met g'woon vaatwaszout en spoelglansmiddel voor een optimaal resultaat. Vaatwastabletten van g'woon bevatten geen fosfaat en zijn verpakt in 100% oplosbare folie.

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.