Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Alles voor Vaderdag

Zondag 16 juni is het weer Vaderdag! Het moment om papa weer eens in het zonnetje te zetten. Vind je het lastig om een kleinigheidje te bedenken? Wij helpen je een handje! Bij jouw supermarkt vind je alles wat je nodig hebt om je vader te verrassen. Van een cadeaubon tot een lekker speciaalbiertje bij de BBQ op onze tafelbarbecue. 

Of ga je zelf aan de slag? Op proefhetzuiden.nl vind je de beste Vaderdag-recepten en -inspiratie!

Heerlijk speciaalbiertje van Grimbergen!

Heerlijk speciaalbiertje van Grimbergen!

Als beste supermarkt in speciaalbier hebben wij natuurlijk de lekkerste biertjes voor jouw vader. Alleen deze week Grimbergen Dubbel, Blond of Blanche fles 75cl voor maar 3,99 en dan krijg je er ook nog eens een leuk glas bij. Deze actie loopt van disndag 11 juni t/m zondag 16 juni. 

Nog meer speciaalbier >>


Zelf aan de slag

Zelf aan de slag

Wil jij papa ook verrassen met een heerlijke BBQ? Maak bijvoorbeeld zelf heerlijke hamburgers of reig vanallerlei lekkers aan een spiesje. Ben je nog opzoek naar lekkere Vaderdagrecepten of -inspiratie kijk dan op proefhetzuiden.nl.    

Recepten & inspiratie >>

Speciaal voor papa

Héél veel voordeel voor papa! Bekijk hier een greep uit ons vaderdagassortiment en de beste acties. 

131
Honig

Mix voor appeltaart

400 gram
050
Korengoud

Roomboter croissant

1 stuk
399
Onze Trots

Onze Trots aardbeien

400 gram
359
Milka

Pralines hart

165 gram
599
Tonys Chocolonely

Tiny Tony's

251 gram
149
Aviateur

Hartjes roze koeken

330 gram
499
I heart

Pinot grigio

750 mililiter
2.29 199
199
Onze Trots

Jam ambachtelijk frambozen & bessen

315 gram
Bekijk aanbieding:
Onze Trots ambachtelijke jam

Nog meer cadeau-ideeën

De leukste cadeaukaarten voor Vaderdag!

De leukste cadeaukaarten voor Vaderdag!

Bij Jan Linders hebben we de leukste cadeaukaarten voor Vaderdag. Verrass jouw papa met een bon van Bol.com of een bon voor een dagje weg. 

Nog meer voordeel >>

Handige tafelbarbecue voor papa

Handige tafelbarbecue voor papa

Verrass je vader met deze luxe tafelbarbecue. Deze leuke barbecue is ideaal om mee te nemen en is heel gemakkelijk in gebruik. Je krijgt hem nu met 50% korting tegen inlevering van 375 liefhebberspunten. 

Nog meer Liefhebbers voordeel >>