Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

063

Van Gilse Kristalsuiker

Lekker met Van Gilse! Van Gilse Kristalsuiker gebruik je als natuurlijke smaakmaker voor warme dranken, in je yoghurt, op beschuit en diverse andere Lees meer...
063
  • Inhoud 1000 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten: 100% Kristalsuiker.


Voedingswaarde

  • per 100g
  • Energie±1700 kJ
  • Energie±400 kcal
  • Vet±0 g
  • waarvan verzadigd±0 g
  • Koolhydraten±100 g
  • waarvan suikers±100 g
  • Eiwitten±0 g
  • Zout±0 g

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Referentie-inname

Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400Kj/2000Kcal)


Bewaarinstructies

Van Gilse Kristalsuiker is onbeperkt houdbaar. Droog bewaren.


Land van oorsprong

Nederland


Marketing informatie

ONZE SUIKERBIETENOnze suikerbieten worden geteeld op Hollandse bodem. De suikerbiet is eigenlijk de suikerfabriek. Gedurende het groeiseizoen wordt door een combinatie van zonlicht en water de suiker gevormd en in de bietenplant opgeslagen. Tijdens de bietencampagne in het najaar worden de suikerbieten gerooid. Bij de fabrieken in Groningen en Dinteloord wordt de kristalsuiker uit de biet gehaald. De keten van biet tot suiker is efficient en duurzaam. ONZE TELERSDe akkers van onze 9.000 telers liggen dichtbij onze fabrieken. Al ruim 100 jaar worden op deze gronden suikerbieten verbouwd. Alle telers zijn gecertificeerd (voedselveiligheid) en hebben zorg voor het milieu, de omgeving en het landschap.Een gezonde bodem is het fundament, daar moet je goed voor zorgen!Van Hollandse suikerbieten


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingVan Gilse Kristalsuiker
  • Communicatie-adresPostbus 1004750 AC Oud Gastel
  • ContactnaamSuiker Unie

Contact-informatie

  • E-mailCONSUMENTENSERVICE@SUIKERUNIE.COM
  • Telefoon0800-5222225
  • WebsiteWWW.VANGILSE.NL

Lekker met Van Gilse! Van Gilse Kristalsuiker gebruik je als natuurlijke smaakmaker voor warme dranken, in je yoghurt, op beschuit en diverse andere gerechten! Hmmm.. Ook lekker! Met Van Gilse Kristalsuiker maak je ook het lekkerste gebak en heerlijke dressings. Probeer Van Gilse Kristalsuiker ook eens door de rode kool! Onze suikerbieten Onze suikerbieten worden geteeld op Hollandse bodem. De suikerbiet is eigenlijk dé suikerfabriek. Gedurende het groeiseizoen wordt door een combinatie van zonlicht en water de suiker gevormd en in de bietenplant opgeslagen. Tijdens de bietencampagne in het najaar worden de suikerbieten gerooid. Bij de fabrieken in Groningen en Dinteloord wordt de kristalsuiker uit de biet gehaald. De keten van biet tot suiker is efficiënt en duurzaam.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.