099

Van Gilse Suikerklontjes midi

Onze suikerbieten Onze suikerbieten worden geteeld op Hollandse bodem. De suikerbiet is eigenlijk dé suikerfabriek. Gedurende het groeiseizoen wordt Lees meer...
099
  • Prijs per kilo1,32
  • Inhoud 750 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingredienten: kristalsuiker


Voedingswaarde

  • per 100g
  • Energie±1700 kJ
  • Energie±400 kcal
  • Eiwitten±0 g
  • Koolhydraten±100 g
  • Vet±0 g
  • waarvan suikers±100 g
  • Zout±0 g
  • waarvan verzadigd±0 g

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Referentie-inname

Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)


Bewaarinstructies

Van Gilse suikerklontjes zijn onbeperkt houdbaar.Droog bewaren


Land van oorsprong

Nederland


Marketing informatie

ONZE SUIKERBIETENOnze suikerbieten worden geteeld op Hollandse bodem. De suikerbiet is eigenlijk de suikerfabriek. Gedurende het groeiseizoen wordt door een combinatie van zonlicht en water de suiker gevormd en in de bietenplant opgeslagen. Tijdens de bietencampagne in het najaar worden de suikerbieten gerooid. Bij de fabrieken in Groningen en Dinteloord wordt de kristalsuiker uit de biet gehaald. De keten van biet tot suiker is efficient en duurzaam. ONZE TELERSDe akkers van onze 9.000 telers liggen dichtbij onze fabrieken. Al ruim 100 jaar worden op deze gronden suikerbieten verbouwd. Alle telers zijn gecertificeerd (voedselveiligheid) en hebben zorg voor het milieu, de omgeving en het landschap.Een gezonde bodem is het fundament, daar moet je goed voor zorgen!Van Hollandse suikerbieten


Variatietip

Genieten doe je met een Midi Suikerklontje van Van Gilse in je koffie, thee of andere warme drank.


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingVan Gilse Midi Suikerklontjes doos 750 gram
  • Communicatie-adresPostbus 1004750 AC Oud Gastel
  • ContactnaamSuiker Unie

Contact-informatie

  • E-mailCONSUMENTENSERVICE@SUIKERUNIE.COM
  • Telefoon0800 52 222 25
  • WebsiteWWW.VANGILSE.NL

Onze suikerbieten Onze suikerbieten worden geteeld op Hollandse bodem. De suikerbiet is eigenlijk dé suikerfabriek. Gedurende het groeiseizoen wordt door een combinatie van zonlicht en water de suiker gevormd en in de bietenplant opgeslagen. Tijdens de bietencampagne in het najaar worden de suikerbieten gerooid. Bij de fabrieken in Groningen en Dinteloord wordt de kristalsuiker uit de biet gehaald. De keten van biet tot suiker is efficiënt en duurzaam. Lekker met van Gilse! Genieten doe je met een Midi Suikerklontje van Van Gilse in je koffie, thee of andere warme drank.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.