Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Varkensvlees

Varkensvlees uit Limburg en Brabant

Al ons reguliere verse varkensvlees draagt het Beter Leven keurmerk. Dit betekent dat onze toegewijde varkenshouders uit Noord-Brabant en Limburg werken aan een duurzame productie van varkensvlees waarbij dierenwelzijn en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. 

Duurzame productie
Onze varkenshouders werken ieder op hun eigen manier aan een duurzame productie. Denk bijvoorbeeld aan het voer dat de varkens krijgen. Veel van onze veehouders gebruiken restproducten uit de levensmiddelenindustrie en akkerbouw om de varkens te voeden. De mest die de dieren produceren gaat terug naar de akkerbouw als organische mest.

Sommige van onze varkenshouders gaan zelfs nog een stapje verder en gebruiken een biogas vergister. Zo worden de rest- en afvalproducten uit de stal ook gebruikt voor groene stroom.

Dierenwelzijn 
Natuurlijk wordt ook de uiterste zorg besteed aan het welzijn van de dieren. Zij hebben voldoende ruimte en krijgen speeltjes aangeboden die voldoen aan de eisen van het Beter Leven keurmerk. Zeugen in de kraamstal beschikken daarnaast over nestbouwmateriaal. Neems eens een kijkje in de zichtstal van bijvoorbeeld varkenshouder Houbensteyn in het Limburgse Ysselsteyn of Voermans in het Limburgse Oirlo. 

Lekkere recepten
Van schnitzels tot speklappen en varkensfilet; varkensvlees is zo ontzettend veelzijdig. En ook zo goed te combineren. Uit de vele mogelijkheden hebben we een aantal recepten voor u geselecteerd om u te inspireren. Meer recepten vindt u in onze receptenzoeker

Geheel volgens traditie: rollade!
Iedere familie kent zijn specialiteiten tijdens de feestdagen, zoals de spectaculaire rollade die papa jaarlijks aansnijdt voor het kerstdiner. Die traditie houden we graag in ere, maar wel met een feestelijke twist! Wat dacht u van Varkensrollade met pruimen en katenspek? Klik hier voor het feestrecept en meer inspiratie. 

Gevulde varkensfilet met spinazie en rozemarijnkrieltjes - Jan Linders
   
Italiaanse schnitzel (scaloppine al limone) - Jan Linders
   
Varkensfilet met groentecurry en noten - Jan Linders

Een greep uit ons assortiment

ca. 284
Jan Linders

Schouderkarbonade 2 op schaal

400 gram
ca. 204
Jan Linders

Steelkoteletten 2 op schaal

300 gram
ca. 419
Jan Linders

Haaskoteletten 2 op schaal

350 gram
ca. 270
Jan Linders

Speklapjes à la minute 4 op schaal

300 gram
ca. 316
Jan Linders

Speklappen zonder zwoerd 4 op schaal

400 gram
ca. 328
Jan Linders

Speklappen met zwoerd 4 op schaal

400 gram
ca. 377
Jan Linders

Fricandeaulap 2 op schaal

350 gram
ca. 432
Jan Linders

Gepaneerde schnitzels 2 op schaal

363 gram
ca. 483
Jan Linders

Schnitzel zigeuner 2 op schaal

393 gram
ca. 312
Jan Linders

Varkenspoulet

450 gram
ca. 640
Jan Linders

Varkensfilet stuk

594 gram
ca. 282
Jan Linders

Filetlap varken 2 op schaal

250 gram
ca. 403
Jan Linders

Minute lapje naturel 4 op schaal

280 gram
ca. 399
Jan Linders

Bami/nasi vlees

400 gram
ca. 411
Jan Linders

Hamschijf

500 gram
ca. 216
Jan Linders

Schnitzel blank 3 op schaal

520 gram
ca. 266
Jan Linders

Gepaneerde schnitzels 3 op schaal

600 gram
ca. 266
Jan Linders

Schnitzel zigeuner 4 op schaal

600 gram