Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Veel gestelde vragen

Spaaractie Attractiepark Toverland

 

Veel gestelde vragen

Hoeveel zegels heb ik nodig voor een volle spaarkaart?

Bij 10 zegels is je spaarkaart vol en kun je deze (tot en met uiterlijk zondag 27 mei) inwisselen in de supermarkt voor een voucher met unieke kortingscode. Je ontvangt één Toverlandzegel bij iedere 15 euro aan boodschappen. Ook ontvang je bij wisselende actieproducten één of zelfs twee extra zegels.

Hoeveel korting krijg ik?

Elke volle spaarkaart is in de supermarkt in te wisselen voor een voucher van 10 euro korting. Voor kinderen van 90-120 cm kost een ticket normaal 18.50 euro.

Met 10 euro korting dus 8.50 euro. Dit is maar liefst 54% korting.

Voor kinderen die groter zijn dan 120 cm geldt het hogere tarief, een ticket voor personen vanaf 120 cm kost normaal 28 euro en met korting slechts 18 euro.

Zijn kinderen tot een bepaalde leeftijd gratis?

Tickets voor Toverland gaan niet op leeftijd, maar op lengte. Tot 90 cm mogen kinderen gratis binnen.

Kijk voor meer informatie naar het antwoord op de vraag “Hoeveel korting krijg ik?”. 

Hoeveel tickets kan ik sparen?

Je mag zoveel tickets sparen als je wilt. Je kunt zelfs vaker naar het attractiepark gaan als je wilt. Met je e-tickets kun je tot en met 6 juli 2018 terecht in Toverland.  

Kan je een volle spaarkaart ook bij de entree van Toverland inleveren?

De volle spaarkaart wissel je bij Jan Linders aan de kassa in voor een voucher. Met de voucher kun je online je ticket met 10 euro korting verzilveren. Dus je hoeft niet aan de kassa van Toverland in de rij te gaan staan om nog te betalen.

Tot wanneer kan ik mijn spaarkaart verzilveren?

De volle spaarkaart kan in elke Jan Linders supermarkt tot en met 27 mei 2018 ingewisseld worden voor een voucher. Met deze voucher kun je ook tot en met 27 mei 2018 je e-tickets online bestellen via toverland.com/janlinders.

Tot wanneer zijn mijn tickets geldig?

Aangeschafte tickets zijn te gebruiken tot en met vrijdag 6 juli 2018. Let op: wissel uiterlijk 27 mei 2018 jouw volle spaarkaart in voor een kortingsvoucher bij een Jan Linders supermarkt bij jou in de buurt. Met de kortingsvouchers kun je ook tot en met uiterlijk 27 mei 2018 tickets aanschaffen via toverland.com/janlinders.

Mag ik meerdere vouchers verzilveren voor 1 ticket?

De korting is 10 euro per ticket, dus het is niet mogelijk om meerdere vouchers voor 1 ticket in te dienen. Ook is het niet mogelijk om met 1 voucher korting op meerdere tickets te krijgen.

Moet ik de voucher meenemen naar Toverland?

Het is niet nodig om de voucher te bewaren. De code op de voucher is een unieke code en daarmee bestel je online je ticket met korting. Dus je e-ticket is voldoende om het attractiepark te bezoeken.

Tot wanneer kan ik mijn tickets bestellen?

De voucher is tot en met 27 mei 2018 geldig, daarna werkt de kortingscode niet meer. Dus zorg dat je op tijd je ticket bestelt via toverland.com/janlinders

Moet ik mijn bezoekdatum bepalen als ik het ticket bestel?

Het is niet mogelijk en ook niet nodig om al een datum door te geven. Je mag later de dag bepalen en je bent van harte welkom tot en met 6 juli 2018. 

Wat of bij welke speciale acties krijg je een zegel?

Elke week zijn er meerdere acties waarbij je een extra zegel krijgt. Deze vind je terug in de folder en online. Ook in de supermarkt zijn deze aanbiedingen duidelijk herkenbaar.

Hoe worden de zegels berekend over mijn boodschappen?

Bij besteding van elke 15 euro aan boodschappen krijg je 1 zegel. Een aantal artikelen zijn hiervan wettelijk uitgesloten, namelijk geneesmiddelen, rookwaren, zuigelingenvoeding nr. 1, statiegeld, (prepaid)tegoeden en kortingsbonnen. 

Als ik een volle spaarkaart heb en toch niet ga, kan ik deze terug wisselen voor contant geld?

Volle spaarkaarten en vouchers zijn niet in te wisselen tegen geld. Natuurlijk mag je de spaarkaart of voucher wel aan iemand anders afgeven. Deze zijn namelijk niet naam gebonden.

Wat zijn de openingstijden van Toverland?

Het park is elke dag open vanaf 10.00 uur. Voor exacte tijden kun je kijken op toverland.com/openingstijden. 

Wat kost het parkeren bij Attractiepark Toverland?

Je kunt je auto parkeren voor 8 euro. Bij het bestellen van jouw e-tickets kun je direct een parkeerticket aanschaffen.

Zijn er ook voorwaarden voor een bezoek aan Toverland?

Attractiepark Toverland heeft een Parkreglement met voorwaarden, zie hiervoor toverland.com/parkreglement. Bij het betreden van het terrein van Toverland ga je akkoord met dit reglement.