Home Klantenservice Veelgestelde vragen?

Veel gestelde vragen

Ik heb een vraag over Liefhebbers

Voor alle veelgestelde vragen over Liefhebbers kun je hier terecht. Voor meer informatie over het voordeelprogramma Liefhebbers kijk dan op janlinders.nl/liefhebbers

Blijft zonnebloemolie verkrijgbaar bij Jan Linders?

Door de situatie in Oekraïne is er minder zonnebloemolie beschikbaar. Producten waarin volgens de verpakking zonnebloemolie is verwerkt, kunnen daarom andere plantaardige olie bevatten. Het kan zijn dat het etiket (nog) niet is aangepast. Dit is in lijn met afspraken met de NVWA. Voedselveiligheid en kwaliteit zijn en blijven prioriteit: eventuele allergenen zullen altijd op het product worden vermeld.

Ik word gevraagd mijn wachtwoord te updaten voor mijn Liefhebbers-account. Waarom moet ik dit doen?

De Jan Linders-app en online accountomgeving zijn geheel vernieuwd. Om je Liefhebbers-account netjes en veilig te houden vragen we je eenmalig een nieuw wachtwoord aan te maken. Ga naar janlinders.nl/inloggen, klik op "wachtwoord vergeten" en ontvang een mail waarmee je heel eenvoudig een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.

Hoe kan ik de nieuwe Jan Linders-app downloaden?

De Jan Linders-app is gratis te downloaden voor iOS in de Apple store en voor Android in de Google Play Store. Downloadinstructies vind je op janlinders.nl/liefhebbers.

Waarom moet ik de Jan Linders-app updaten?

De Jan Linders-app is geheel vernieuwd. Om de app te kunnen blijven gebruiken is het nodig deze te updaten. Dit kan via de App Store of Google Play Store. Zo heb je de beste acties, je extra Liefhebbers-aanbiedingen altijd bij de hand en spaar je gemakkelijk punten.

Hoe weet ik of ik de nieuwe Jan Linders-app heb?

In de Google Playstore of App Store kun je zien wanneer de app voor het laatst is geüpdatet. Staat hier een datum na 6 januari 2022? Dan is de app actueel. In de Google Playstore en App Store kun je de app ook zelf updaten indien nodig.

Ik heb een vraag over een ‘Gratis bij Jan Linders’ actie.

De 'Gratis bij Jan Linders' acties gaan binnenkort via ons liefhebbers programma. Dan krijg je bij 50 gespaarde punten een 'Gratis bij Jan Linders' product. Als je hier klikt vind je alle veelgestelde vragen van Liefhebbers. 

Waar vind ik de openingstijden en contactgegevens van mijn supermarkt?

Uitgebreidere informatie over onze supermarkten vind je op de pagina supermarkten. Of stel jouw favoriete supermarkt in via jouw persoonlijk account. Zo heb je snel de informatie van jouw supermarkt bij de hand. 

Ik wil graag werken bij Jan Linders. Hoe kan ik solliciteren?

Je vindt onze actuele vacatures op de pagina vacatures. Wanneer je op zoek bent naar een bijbaan of stage, dan kun je je het beste melden bij de supermarktmanager in de supermarkt. 

Ik heb een vraag over sponsormogelijkheden van Jan Linders

Onze sponsoring is vormgegeven in het Jan Linders Fonds, waarmee we ruim 60 lokale doelen steunen. Daarnaast bieden wij korting op boodschappen aan clubs en scholen in de regio. Meer informatie vind je op de pagina sponsoring

Kan ik informatie ontvangen over gluten- en lactosevrije producten?

Wij hebben lijsten voor je beschikbaar met onze gluten- en tarwevrije producten en onze melk- en eiwitvrije producten van de huismerken Perfekt, Sum & Sam, G'woon, Oké, Bonbébé en Daily Chef. Vul ons contactformulier in en vergeet niet uw adresgegens te vermelden. Wij sturen u de lijsten per post toe. Heeft u een andere allergie? Dan zoeken wij graag voor u uit welke producten geschikt zijn. Geeft u dan op het contactformulier aan welke allergie u heeft en wat uw adres is. 

Wat doet Jan Linders met mijn gegevens?

In ons privacystatement leggen wij je graag uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en met welk doel. Soms doen we dat zelf, soms in samenwerking met andere organisaties. Wij raden je aan deze verklaring zorgvuldig en regelmatig te lezen, omdat we soms updates doorvoeren.