Home Klantenservice Veelgestelde vragen?

Veel gestelde vragen

Ik heb een vraag over Liefhebbers

Voor alle veelgestelde vragen over Liefhebbers kun je hier terecht. Voor meer informatie over het voordeelprogramma Liefhebbers kijk dan op janlinders.nl/liefhebbers

Blijft zonnebloemolie verkrijgbaar bij Jan Linders?

Door de situatie in Oekraïne is er minder zonnebloemolie beschikbaar. Producten waarin volgens de verpakking zonnebloemolie is verwerkt, kunnen daarom andere plantaardige olie bevatten. Het kan zijn dat het etiket (nog) niet is aangepast. Dit is in lijn met afspraken met de NVWA. Voedselveiligheid en kwaliteit zijn en blijven prioriteit: eventuele allergenen zullen altijd op het product worden vermeld.

Waarom is mijn favoriete chocoladeproduct niet verkrijgbaar?

Vanwege een salmonella besmetting bij de chocoladeproducent is de productie van diverse chocoladeproducten stilgelegd. Dit heeft invloed op de beschikbaarheid in supermarkten van diverse chocoladeproducten of producten waarin chocolade verwerkt zit, helaas ook bij Jan Linders. Chocoladeproducten die wel verkrijgbaar zijn vormen geen gevaar en kunnen gewoon geconsumeerd worden. Bedankt voor je begrip.

Op de aanbiedingenpagina staan bij een actie varianten vermeld die niet beschikbaar zijn in mijn supermarkt. Hoe kan dit?

Bij een actie die geldig is op alle varianten van het desbetreffende product, vermelden wij 'alle varianten' in de actiecommunicatie. Het assortiment kan echter verschillen per supermarkt en het kan dus zijn dat niet iedere variant van het desbetreffende product beschikbaar is in jouw supermarkt. 

Ik heb een vraag over de beschikbaarheid van een product

Momenteel heerst er een bijzondere dynamiek op de wereldmarkt als gevolg van de na-effecten van de coronaperiode, schaarste in grondstoffen, stijgende transport- en energieprijzen en de situatie in Oekraïne. Dit alles heeft direct en indirect invloed op de beschikbaarheid van producten in supermarkten, helaas ook bij Jan Linders. Bedankt voor je begrip.

Lees verder >>

Hoe kan ik de nieuwe Jan Linders-app downloaden?

De Jan Linders-app is gratis te downloaden voor iOS in de Apple store en voor Android in de Google Play Store. Downloadinstructies vind je op janlinders.nl/liefhebbers.

Waar vind ik de openingstijden en contactgegevens van mijn supermarkt?

Uitgebreidere informatie over onze supermarkten vind je op de pagina supermarkten. Of stel jouw favoriete supermarkt in via jouw persoonlijk account. Zo heb je snel de informatie van jouw supermarkt bij de hand. 

Ik wil graag werken bij Jan Linders. Hoe kan ik solliciteren?

Je vindt onze actuele vacatures op de pagina vacatures. Wanneer je op zoek bent naar een bijbaan of stage, dan kun je je het beste melden bij de supermarktmanager in de supermarkt. 

Ik heb een vraag over sponsormogelijkheden van Jan Linders

Onze sponsoring is vormgegeven in het Jan Linders Fonds, waarmee we ruim 60 lokale doelen steunen. Daarnaast bieden wij korting op boodschappen aan clubs en scholen in de regio. Meer informatie vind je op de pagina sponsoring

Kan ik informatie ontvangen over gluten- en lactosevrije producten?

Wij hebben lijsten voor je beschikbaar met onze gluten- en tarwevrije producten en onze melk- en eiwitvrije producten van de huismerken Perfekt, Sum & Sam, G'woon, Oké, Bonbébé en Daily Chef. Vul ons contactformulier in en vergeet niet uw adresgegens te vermelden. Wij sturen u de lijsten per post toe. Heeft u een andere allergie? Dan zoeken wij graag voor u uit welke producten geschikt zijn. Geeft u dan op het contactformulier aan welke allergie u heeft en wat uw adres is. 

Wat doet Jan Linders met mijn gegevens?

In ons privacystatement leggen wij je graag uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en met welk doel. Soms doen we dat zelf, soms in samenwerking met andere organisaties. Wij raden je aan deze verklaring zorgvuldig en regelmatig te lezen, omdat we soms updates doorvoeren.