Home Veelgestelde vragen 'Win één jaar lang gratis groente & fruit!'

Veelgestelde vragen


Heb je vragen over onze winactie? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen. Wordt je vraag niet beantwoord, neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag!

Win één jaar lang gratis groente & fruit!

Wat is de looptijd van de actie?

Van maandag 2 januari t/m zondag 22 januari 2023 maak je bij jouw Jan Linders kans op één jaar lang gratis groente & fruit.

Hoe maak ik kans op deze prijs?

1. Bezoek Jan Linders tussen 2 januari en 22 januari 2023.

2. Bewaar je kassabon na afloop van het bezoek aan jouw Jan Linders.

3. Vul hier jouw gegevens, winkel- en kassanummer en het nummer van de kassabon in.

4. Elke week worden er op maandag 5 winnaars gekozen en met deze winnaars wordt persoonlijk contact opgenomen.

Wat betekent 'een jaar lang gratis groente & fruit'?

Winnaars ontvangen 52 keer (52 weken in 1 jaar) 2 waardebonnen ter waarde van 10 euro per waardebon. Winnaars kunnen elke week twee waardebonnen inleveren, in totaal ontvang je dus wekelijks 20 euro korting op alle verse groente, fruit en aardappelen van onze AGF afdeling en verskoeling. Er kan maximaal 1 waardebon per transactie in geheel ingeleverd worden. Bekijk hier de voorwaarden van de winactie.

 

Dien ik ook daadwerkelijk AGF producten te kopen wil ik kans maken op deze prijs?

Nee, dat is niet noodzakelijk. Iedere kassabon die je na aankoop ontvangt kun je indienen om kans te maken op deze prijs.

 

Wanneer worden de winnaars bekend gemaakt?

Iedere maandag na elke actieweek (9, 16 en 23 januari 2023) worden er 5 winnaars gekozen. Er zullen in totaal 15 winnaars zijn. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

 

Worden de winnaars openbaar kenbaar gemaakt?

Nee, winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Bij het ophalen van de prijs kan er gevraagd worden om een foto te maken bij het overhandigen van de prijs. Deze wordt, enkel met toestemming van de prijswinnaar, gepubliceerd op lokale facebookpagina’s.

 

Waarom organiseert Jan Linders deze actie?

Bij een nieuw jaar horen traditioneel gezien ook ‘goede voornemens’. Zo ook vers en gezond eten. Wij van Jan Linders vinden het belangrijk om gezond eten te stimuleren én om jou kennis te laten maken met het lekkerste vers uit eigen streek.  

Heeft de samenwerking tussen Jan Linders en Albert Heijn invloed op deze actie?

Nee, de aanstaande samenwerking tussen Jan Linders en Albert Heijn heeft geen invloed op deze actie. De winnaars van deze actie ontvangen waardebonnen met een geldigheidsdatum t/m donderdag 29 februari 2024. Mocht je als winnaar uiteindelijk niet in de gelegenheid zijn om alle waardebonnen bij jouw Jan Linders in te leveren, als gevolg van de aanstaande samenwerking tussen Jan Linders en Albert Heijn, dan wordt er voor een passende oplossing gezorgd.

Waar kan ik terecht voor mijn vragen en/of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen over de actie? Dan kun je terecht bij onze klantenservice.