Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

999

Vega Libre Tinto


999
  • Prijs per liter3,33
  • Inhoud 3000 mililiter

Productinformatie

Een goed gebalanceerde rode wijn met aroma's van rijp fruit en een frisse, fruitige en gebalanceerde smaak.

Kleur robijnrood
Smaak rood soepel
Druifsoort Bobal, Tempranillo
Alcohol 12.0%
Land Spanje
Lekker bij rood vlees, ham of kazen


ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Allergenen

  • bevat zwaveldioxide en sulfieten

Bewaarinstructies

Waarom deze verpakking?. 1. Na opening blijft de wijn beter van smaak. 2. Makkelijk in gebruik. Waarom deze verpakking?. 1. Na opening blijft de wijn beter van smaak. 2. Makkelijk in gebruik.


Marketing informatie

UTIEL - REQUENA. DENOMINACION DE ORIGEN PROTEGIDA.


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingVega Libre tinto 3000 ml
  • Communicatie-adres2337-V. 46340-ES. Requena España
  • ContactnaamClásicos del Mediterráneo R.E.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.