Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Vers belegde pizza's

Vers belegde pizza's bij Jan Linders

 

Onze pizza's worden dagelijks vers belegd. En welke je ook kiest, ze hebben allemaal een vaste lage prijs. Het enige wat je nog moet doen, is thuis de pizza kort afbakken. Buon appetito!

Verse pizza's bestellen
Een grote bestelling voor vrienden of collega's? Download dan het bestelformulier en plaats vervolgens telefonisch de bestelling bij een van de onderstaande supermarkten.

Ons assortiment vers belegde pizza's
Altijd vers belegd en áltijd voor de vaste lage prijs van 4.00 euro. Op zaterdag zijn onze vers belegde pizza's nog voordeliger: Elke zaterdag 2e pizza voor de helft!

Supermarkten met heerlijke verse pizza's van Jan Linders