Home Vershelden

Alleen bij Jan Linders!

De lekkerste versproducten voor een extra scherpe prijs, met de beste kwaliteit die je proeft. Onderstaande producten vind je alleen bij jouw Jan Linders én het hele seizoen lekker voordelig!

Topkwaliteit gepaneerde varkensschnitzels

Topkwaliteit gepaneerde varkensschnitzels

Door onze vakslagers met de hand gesneden gepaneerde varkensschnitzels van top kwaliteit. Lekker vertrouwd uit eigen streek!

Inspiratie met onze varkensschnitzels >>

Onze Trots gegrilde rosbief

Onze Trots gegrilde rosbief

Onze Trots rosbief is gemaakt van mals rosbiefvlees en perfect rosé gegaard. Niet voor niets is dit product van het jaar 2021/2022. Met recht Onze Trots!

Inspiratie met onze gegrilde rosbief >>

Onze Trots ambachtelijke roombrie

Onze Trots ambachtelijke roombrie

Onze Trots roombrie is lekker zacht en romig van smaak. Een groot voordeelstuk, het hele seizoen lekker voordelig!

Inspiratie met onze roombrie >>

Luxe chocolade vlaaitje

Luxe chocolade vlaaitje

Onze Korengoud Luxe chocolade vlaaitje is gevuld met heerlijke chocoladebavaroise, bevat èxtra veel chocolade en wordt iedere dag vers gemaakt door onze bakkers in Sevenum. Ook eenvoudig online te bestellen en af te halen bij jouw Jan Linders!

Bestel online >>

Robuust wit karakterbrood

Robuust wit karakterbrood

Een ambachtelijk, heerlijk brood van onze beste bakkerij: bereid met de beste ingrediënten uit eigen streek en elke dag vers gebakken door onze bakkers in het Limburgse Kerkrade. Het brood wordt o.a. gemaakt met de beste kwaliteit meel en bloem van de Commandeursmolen uit het Limburgse Mechelen.

Verse witte bakkersbollen

Verse witte bakkersbollen

Wist je dat Jan Linders de enige supermarkt in heel Nederland is waar de verse bakkersbollen in de supermarkt gerezen en gebakken worden? Het deeg rijst in onze supermarkt in een speciale rijskast. Daarna wroden ze vers én bruin afgebakken in onze ovens. Zo komen onze bakkersbollen aan hun heerlijke, rijke en volle smaak. Verser kan niet!

Onze Trots ambachtelijk zuurvlees

Onze Trots ambachtelijk zuurvlees

Ons zuurvlees is bereid volgens authentiek familierecept en een typisch streekproduct! Het wordt op zijn Limburgs 'zoervleisj' genoemd. De naam 'zoervleisj' is afgeleid van de traditionele bereiding, waarin het vlees vooraf gemarineerd wordt in azijn. Dankzij een nacht marineren in het azijn krijgt het zuurvlees zijn authentieke zure smaak. 

Onze Trots verse tomatensoep

Onze Trots verse tomatensoep

Onze Trots verse tomatensoep is gemaakt door onze vakslager uit het Limburgse Hoensbrok en bevat lekker veel balletjes. Niet voor niets is dit product van het jaar 2021/2022. Met recht Onze Trots!