Home Vershelden

Het hele seizoen lekker voordelig; alleen bij Jan Linders!

De lekkerste versproducten voor een extra scherpe prijs, met de beste kwaliteit die je proeft. Onderstaande producten vind je alleen bij jouw Jan Linders én het hele seizoen lekker voordelig!

Ambachtelijke koude schotel

Ambachtelijke koude schotel

Een lekker stevige koude schotel met een frisromige smaak. Vol met aardappelblokjes, groente en een flinke hoeveelheid mager rundvlees. Bereid volgens authentiek, Limburgs recept en verkozen tot beste product van het jaar 2021-2022. Echt de smaak van het zuiden!

De lekkerste spareribs van Nederland

De lekkerste spareribs van Nederland

Door vakslagers én consumenten beoordeeld als de beste en lekkerste spareribs van Nederland! Door de perfecte voorgaring worden de spareribs heerlijk sappig en mals. Het vlees glijdt makkelijk van het botje af en behoudt de fijne bite. Om je vingers bij af te likken!

Malse Limousin bieftsuk

Malse Limousin bieftsuk

De lekkerste producten halen we zoveel mogelijk vertrouwd uit onze eigen streek. Daarom kiezen we voor runderen die in alle rust en ruimte grazen in de natuurgebieden van Limburg en Noord-Brabant. De combinatie van veel beweging en een puur eetpatroon zorgt voor de fijne structuur en de heerlijk malse en volle smaak van onze Limousin biefstuk.

Onze Trots Limburgse gebakken ham

Onze Trots Limburgse gebakken ham

Onze trots Limburge gebakken ham wordt bereid volgens authentiek vakslagers recept en op een lage temperatuur in de oven gegaard. Met recht Onze Trots!

Onze Trots ambachtelijke roombrie

Onze Trots ambachtelijke roombrie

Onze Trots roombrie is lekker zacht en romig van smaak. Een groot voordeelstuk, het hele seizoen lekker voordelig!

Robuust wit karakterbrood

Robuust wit karakterbrood

Een ambachtelijk, heerlijk brood van onze beste bakkerij: bereid met de beste ingrediënten uit eigen streek en elke dag vers gebakken door onze bakkers in het Limburgse Kerkrade. Het brood wordt o.a. gemaakt met de beste kwaliteit meel en bloem van de Commandeursmolen uit het Limburges Mechelen.

Verse witte bakkersbroodjes

Verse witte bakkersbroodjes

Wist je dat Jan Linders de enige supermarkt in heel Nederland is waar de verse bakkersbroodjes in de supermarkt gerezen en gebakken worden? Het deeg rijst in onze supermarkt in een speciale rijskast. Daarna wroden ze vers én bruin afgebakken in onze ovens. Zo komen onze bakkersbroodjes aan hun heerlijke, rijke en volle smaak. Verser kan niet!

Ambachtelijke abrikozen progresvlaai

Ambachtelijke abrikozen progresvlaai

Onze abrikozen progresvlaai wordt élke dag vers gemaakt door onze bakkers in Sevenum. Met een heerlijke abrikozenvulling en lekker veel hazelnootschuimbrokken. Ook eenvoudig online te bestellen en af te halen bij jouw Jan Linders!