
Bij Jan Linders halen we zoveel mogelijk uit onze eigen streek. Bereid of verbouwd door lokale telers, boeren en leveranciers met oog én passie voor hun product en omgeving. Deze lokale leveranciers kennen we door en door en zorgen voor de beste kwaliteit producten. Lekker vertrouwd van dichtbij!
Maak kennis met onze telers; vertrouwd uit eigen streek!
.jpg)
Witlof uit het Limburgse Kessel-Eik
Witlof is enorm geliefd en komt het gehele jaar uit eigen streek! We halen ze dan ook écht van dichtbij, van teler Stemkens uit het Limburgse Kessel-Eik. Bijna uit onze eigen achtertuin!

Prei uit het Limburgse Hunsel
Onze prei komt uit het Limburgse Hunsel. Daar wordt onze prei geteeld door onze teler Janssen. Wist je dat prei ontzettend veel verschillende vitaminen, mineralen en vezels bevatten? Hartstikke gezond!

Paksoi uit het Limburgse Maasbree
Onze paksoi komt uit het Limburgse Maasbree, waar het wordt geteeld middels speciale waterteelt. Zo zorgen we er samen met onze teler Fossa Eugenia voor dat dit typisch Oosterse product toch écht uit eigen streek komt, het hele jaar door!
.jpg)
Korengoud vloerbrood
Een traditioneel gebakken brood en dat proef je! Knapperig van buiten, luchtig van binnen. Direct gebakken op de gloeiend hete steenovenvloer. Ambachtelijk lekker!

Limousin rundvlees
Onze Limousin runderen grazen in de natuurgebieden van Limburg en Brabant. De rust en ruimte zorgt voor de heerlijk malse smaak en fijne structuur. Topkwaliteit rundvlees uit eigen streek!
Een greep uit onze streekproducten
Wist je dat al deze producten uit onze eigen streek komen? Dat is het voordeel van het zuiden. Lekker vertrouwd van dichtbij!