

ingrediënten, voedingswaarde, etc.
Ingredienten
Ingrediënten :MOSSELEN (Mytilus chilensis), surimi (water, WITVIS (ALASKAKOOLVIS (Theragra chalcogramma) en/of PACIFISCHE HEEK (Merluccius productus)), suiker, stabilisator: E420/E451/E450, aardappelzetmeel, TARWEZETMEEL, suiker, raapzaadolie, zout, KIPPENEI-EIWITPOEDER, KRAB-aroma, kleurstof:E160c/E170), PIJLINKTVIS(Dosidicus gigas), GARNALEN (Xiphopenaeus kroyeri), zout, antioxidant: E223 (SULFIET) kleurstof: E160e/E162) . Mosselen, gevangen in het Zuidoostelijk deel van de Stille Oceaan (FAO 87), vangstmethode: Open zee hangcultuur Alaskakoolvis, gevangen in het Noordwestelijk en Noordoostelijk deel van de Stille Oceaan (FAO 61, 67), vangstmethode: trawlnetten Pacifische heek, gevangen in het Noordoostelijk deel van de Stille Oceaan en Middenoostelijk deel van de Stille Oceaan (FAO 67, 77), vangstmethode: trawlnetten Pijlinktvis, gevangen in het Zuidoostelijk deel van de Stille Oceaan (FAO 87), vangstmethode: haken en lijnen Garnalen, gevangen in het Middenwestelijk deel van de Atlantische Oceaan (FAO 31), vangstmethode: trawlnetten
Allergenen-statement
MOSSEL, WITVIS, PACIFISCHE HEEK, TARWEZETMEEL, KIPPENEI-EIWITPOEDER, KRAB, PIJLINKTVIS, GARNALEN, SULFIET.
Allergenen
- bevat schaaldieren
- bevat ei
- bevat vis
- bevat zwaveldioxide en sulfieten
- bevat glutenbevattende granen
- kan soja bevatten
- bevat weekdieren
- bevat tarwe
Voedingswaarde
- per 100g
- Energie±382 kJ
- Energie±90 kcal
- Vet±1.5 g
- waarvan verzadigd±0.3 g
- waarvan enkelvoudig onverzadigd±0.6 g
- waarvan meervoudig onverzadigd±0.4 g
- Trans±0 g
- Koolhydraten±9.2 g
- waarvan suikers±1.1 g
- SUGAD±1.1 g
- waarvan polyolen±0.27 g
- waarvan zetmeel±0 g
- Voedingsvezel±0.4 g
- Eiwitten±9.9 g
- Natrium±0.4 g
- Zout±1 g
* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
Referentie-inname
Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/ 2000 kcal).
Bewaarinstructies
Bewaren bij -18°C of lager. Na ontdooien niet opnieuw invriezen. Na ontdooien de zeevruchten binnen 24 uur consumeren.
Bereidingsinstructies
Ontdooi de zeevruchten bij voorkeur onder koud stromend water of in 2 uur bij kamertemperatuur. Klaar voor gebruik in een salade of kan eventueel nog kort verhit worden om in een warm gerecht toegevoegd te worden.
Land van oorsprong
Nederland
Contact gegevens leverancier
- Kenmerk
- OmschrijvingFruit de Mer, gekookte mosselen, surimi, pijlinktvis & garnalen
- Plaats van oorsprongMosselen, gevangen in het Zuidoostelijk deel van de Stille Oceaan(FAO 87), vangstmethode: Open zee hangcultuur. Alaska koolvis, gevangen in het Noordwestelijk en Noordoostelijk deel van de Stille Oceaan (FAO 61, 67), vangstmethode: trawlnetten. Pacifische
- Communicatie-adresPostbus 80, 4153 ZH Beesd
- ContactnaamVismarine
Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.