Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

349

Vismarine Kabeljauwfilet 4x 100 gram

349
  • Prijs per kilo8,73
  • Inhoud 400 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten :100% Kabeljauwfilet (VIS)*. *A. Kabeljauw (Gadus morhua), gevangen in Noordoost Atlantische oceaan (FAO 27) (Barentszzee, Noorse zee, Spitsbergen en Bereneiland, IJsland en Faeröer Eilanden) met trawlnetten, haken en lijnen. B. Pacifische kabeljauw (Gadus macrocephalus), gevangen in het Noordoostelijke deel Stille oceaan (FAO 67) met trawlnetten, haken en lijnen Dit product komt uit een visserij die onafhankelijk gecertificeerd is volgens de MSC-standaard voor een goed beheerde en duurzame visserij, www.msc.org/nl.


Allergenen

  • bevat vis
  • kan glutenbevattende granen bevatten
  • kan rogge bevatten
  • kan tarwe bevatten
  • kan gerst bevatten
  • kan kamut bevatten
  • kan haver bevatten
  • kan spelt bevatten

Voedingswaarde

  • per 100g
  • Energie±319 kJ
  • Energie±75 kcal
  • Vet±0.6 g
  • waarvan verzadigd±0.1 g
  • waarvan enkelvoudig onverzadigd±0.1 g
  • waarvan meervoudig onverzadigd±0.3 g
  • Trans±0.01 g
  • Koolhydraten±0.5 g
  • waarvan suikers±0 g
  • SUGAD±0 g
  • waarvan zetmeel±0 g
  • waarvan polyolen±0 g
  • Voedingsvezel±0.5 g
  • Eiwitten±16.7 g
  • Zout±0.23 g
  • Natrium±0.092 g

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Bewaarinstructies

Bewaren bij -18°C of lager. Na ontdooien niet opnieuw invriezen.


Bereidingsinstructies

Koekenpan: de bevroren porties met wat boter of olie circa 6 - 8 minuten bakken aan elke zijde. Magnetron (600 Watt): de bevroren porties circa 10 minuten laten stoven. Oven (200°C): verwarm de oven voor. Kruid de bevroren filets naar wens en laat deze in een ovenbestendige schaal met een laagje water en een klontje boter in circa 25 minuten gaar stoven.


Verpakkingskenmerken

  • Kenmerk
  • DieetGEZONDE_KEUZE_KLAVERTJE
  • MilieuMARINE_STEWARDSHIP_COUNCIL_LABEL

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingVismarine kabeljauwfilets
  • Communicatie-adresPostbus 80, 4153 ZH Beesd
  • ContactnaamVismarine

Contact-informatie

  • WebsiteWEBSITE

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.