Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

560

Vismarine Kabeljauwfilet

Deze vis is voorzien van een beschermende ijslaag voor optimaal behoud van de kwaliteit. Verantwoorde wildvangst Deze Atlantische kabeljauw wordt Lees meer...
560
  • Prijs per kilo10,37
  • Inhoud 540 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten :100% Kabeljauw (Gadus morhua) (VIS). Gevangen met trawlnetten in FAO 27-I Barentszzee (A), FAO27-IIa Noorse Zee (B), FAO27-IIb Spitsbergen en Bereneiland (C)). Deze vis is voorzien van een beschermende ijslaag voor optimaal behoud van de kwaliteit (beschermende ijslaag 10%)


Allergenen

  • bevat vis

Voedingswaarde

  • per 100g
  • Energie±332 kJ
  • Energie±78 kcal
  • Vet±0.7 g
  • waarvan verzadigd±0.1 g
  • waarvan enkelvoudig onverzadigd±0.4 g
  • waarvan meervoudig onverzadigd±0.2 g
  • Trans±0 g
  • Koolhydraten±0 g
  • waarvan suikers±0 g
  • SUGAD±0 g
  • waarvan polyolen±0 g
  • waarvan zetmeel±0 g
  • Voedingsvezel±0 g
  • Eiwitten±18 g
  • Natrium±0.067 g
  • Zout±0.17 g

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Bewaarinstructies

In vriesvak * (-6°C): enkele dagen. in vriezer ** (-12°C): 2 weken na aankoop. in vriezer *** (-18°C): ten minste houdbaar tot de op verpakking vermelde datum. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.


Bereidingsinstructies

De kabeljauw uit de verpakking halen en laten ontdooien.Voor consumptie volledig doorgaren. In de pan met een beetje olie iedere kant ongeveer 8-10 minuten bakken. In een voorverwarmde oven circa 20 minuten bij 180°C.


Verpakkingskenmerken

  • Kenmerk
  • MilieuMARINE_STEWARDSHIP_COUNCIL_LABEL

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingKabeljauw
  • Communicatie-adresPostbus 80, 4153 ZH Beesd
  • ContactnaamAnova Seafood B.V.

Deze vis is voorzien van een beschermende ijslaag voor optimaal behoud van de kwaliteit. Verantwoorde wildvangst Deze Atlantische kabeljauw wordt gevangen in de koude wateren van de Noordoost-Atlantische Oceaan. Hoe kouder het water, hoe beter de vis. Met de MSC-certificering ben je verzekerd van een vis die op een vis die op een verantwoorde manier gevangen is. En dit is nodig, want veel kabeljauwpopulaties waren zeer ernstig overbevist. Atlantische kabeljauw uit de Noordoost-Atlantische Oceaan behoort tot een van de populaties die er nu weer goed voorstaan, mede dankzij de strenge regels van het MSC-keurmerk.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.