759

Vismarine Kabeljauwfilet

Deze vis is voorzien van een beschermende ijslaag voor optimaal behoud van de kwaliteit.Verantwoorde wildvangstDeze Atlantische kabeljauw wordt Lees meer...

759
  • Prijs per kilo14,06
  • Inhoud 0.54 kilogram
  • Land van herkomstNederland

Deze vis is voorzien van een beschermende ijslaag voor optimaal behoud van de kwaliteit.Verantwoorde wildvangstDeze Atlantische kabeljauw wordt gevangen in de koude wateren van de Noordoost-Atlantische Oceaan. Hoe kouder het water, hoe beter de vis.Met de MSC-certificering ben je verzekerd van een vis die op een vis die op een verantwoorde manier gevangen is. En dit is nodig, want veel kabeljauwpopulaties waren zeer ernstig overbevist. Atlantische kabeljauw uit de Noordoost-Atlantische Oceaan behoort tot een van de populaties die er nu weer goed voorstaan, mede dankzij de strenge regels van het MSC-keurmerk.

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.