Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

594

Vismarine Roze garnalen gekookt en gepeld

594
  • Prijs per kilo19,80
  • Inhoud 300 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten :GARNAAL (Xiphopenaeus kroyeri)*, zout, antioxidant: E223 (SULFIET), kleurstof: E160e/E162. *gevangen in het Middenwestelijk deel van de Atlantische Oceaan (FAO 31), vangstmethode: trawlnetten


Allergenen-statement

GARNALEN, SULFIET.


Allergenen

  • bevat schaaldieren
  • bevat zwaveldioxide en sulfieten

Voedingswaarde

  • per 100g
  • Energie±237 kJ
  • Energie±56 kcal
  • Vet±0.9 g
  • waarvan verzadigd±0.3 g
  • waarvan enkelvoudig onverzadigd±0.2 g
  • waarvan meervoudig onverzadigd±0.4 g
  • Trans±0 g
  • Koolhydraten±0 g
  • waarvan suikers±0 g
  • SUGAD±0 g
  • waarvan polyolen±0 g
  • waarvan zetmeel±0 g
  • Voedingsvezel±0 g
  • Eiwitten±12 g
  • Natrium±0.4 g
  • Zout±1 g

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Referentie-inname

Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/ 2000 kcal).


Bewaarinstructies

Bewaren bij -18°C of lager. Na ontdooien niet opnieuw invriezen. Na ontdooien de garnalen binnen 24 uur consumeren.


Bereidingsinstructies

Ontdooi de garnalen bij voorkeur onder koud stromend water of in 2 uur bij kamertemperatuur. Klaar voor gebruik in een salade of kan eventueel nog kort verhit worden om in een warm gerecht toegevoegd te worden.


Land van oorsprong

Nederland


Verpakkingskenmerken

  • Kenmerk
  • DieetGEZONDE_KEUZE_KLAVERTJE
  • MilieuMARINE_STEWARDSHIP_COUNCIL_LABEL

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingRoze garnalen gekookt en gepeld MSC
  • Plaats van oorsprongGevangen in het Middenwestelijk deel van de AtlantischeOceaan (FAO 31), vangstmethode: trawlnetten.
  • Communicatie-adresPostbus 80, 4153 ZH Beesd
  • ContactnaamVismarine

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.