553

Vismarine Wilde zalmfilets

Deze vis is voorzien van een beschermende ijslaag voor optimaal behoud van de kwaliteit.Verantwoorde wildvangstMet de MSC-certificering ben je Lees meer...

553
  • Prijs per kilo10,24
  • Inhoud 0.54 kilogram
  • Land van herkomstChina

Deze vis is voorzien van een beschermende ijslaag voor optimaal behoud van de kwaliteit.Verantwoorde wildvangstMet de MSC-certificering ben je verzekerd van vis die op een duurzame manier gevangen is. Zo gelden er strenge regels die overbevissing moeten voorkomen en wordt bijvangst en impact op het ecosysteem geminimaliseerd. De zalm wordt onder andere gevangen met behulp van ringzegens (purse seine). Vis die in scholen zwemt is namelijk efficiƫnt met ringzegens te vangen. De visser zet een visnet in een cirkel uit en sluit daarna de onderkant. De voordelen van deze methode zijn een relatief laag brandstofverbruik en een minimale bodemimpact.

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.