Home Klantenservice Veel gestelde vragen Vlaai- en gebak bestelservice

Vlaai- en gebak bestelservice

Hoe werkt de gebak bestelservice van Jan Linders?

Bestel hier online uw vlaai en gebak. Wat u voor 09.00 uur bestelt, kunt u morgen vanaf 10.00 uur afhalen bij uw Jan Linders supermarkt. Bestelt u op zaterdag, dan kan uw bestelling pas op maandag na 10.00 uur worden afgehaald.
Rondom feestdagen kan dit afwijken.  

Geldt de gebak bestelservice voor alle supermarkten?

U kunt van de vlaai en gebak bestelservice gebruik maken in al onze supermarkten behalve Jan Linders Roggel. Uiteraard kunt u uw gebak ook in de supermarkt bestellen (uitgezonderd Jan Linders Roggel). Informeer op de broodafdeling naar de mogelijkheden en het bestelformulier. 

Hoe kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?

Wilt u uw bestelling wijzigen of annuleren? Neem dan contact op met de klantenservice via het contactformulierLiever bellen met onze klantenservice? Dat kan via 085 888 9526 (op werkdagen tussen 08:30 - 17:00 uur).
Annuleren kan tot twee werkdagen voor de leverdatum van uw bestelling.  

Hoe weet ik of mijn bestelling goed is verzonden?

Als u de bestelling via de link in de e-mail heeft bevestigd en een nieuwe e-mail heeft ontvangen met als titel “Bestelling bevestigd” of “Bevestiging van uw bestelling”, dan is uw bestelling goed verzonden. Print deze bevestiging uit en neem deze mee wanneer u de bestelling afhaalt. U kunt de bevestiging ook op mobiel laten zien.

Wat moet ik doen als ik geen e-mail heb ontvangen om mijn bestelling te kunnen bevestigen?

Wij raden u aan om te kijken of de e-mail niet in de map "ongewenste berichten" of de map "SPAM" terecht is gekomen. Heeft u helemaal geen e-mail ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice via het contactformulierLiever bellen met onze klantenservice? Dat kan via 085 888 9526 (op werkdagen tussen 08:30 - 17:00 uur).

Moet ik mijn gebaksbestelling online betalen?

Nee, u rekent uw bestelling gewoon aan de kassa af.

Ik heb een andere vraag over de gebak bestelservice. Waar kan ik terecht?

U kunt uw vraag stellen via het contactformulier. Liever bellen met onze klantenservice? Dat kan via 085 888 9526 (op werkdagen tussen 08:30 - 17:00 uur).