Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Volop vleesvariatie

Variatie met voorjaarsvlees

Dat je met vlees heel veel kunt variëren, is een gegeven. Van kalkoen maakt u heerlijke spiesjes, van rosbief malse lapjes op Aziatische wijze en varkensfilet combineert u met lekker veel groente. En dat zijn nog maar een paar voorbeelden! In onze receptenzoeker vindt u nog veel meer recepten met vlees. 

Goed vlees
Kiest u vlees, kies dan voor goed vlees. Zoals rosbief van Limousin runderen uit natuurgebieden in Limburg en Noord-Brabant. In deze natuurgebieden grazen de runderen in alle ruimte en rust, daardoor is het vlees extra mals.  

Drie recepten op een rij

Kalkoenspiesjes met groentemie - Jan Linders
   
Gemarineerde rosbief met gebakken korianderrijst - Jan Linders
   
Varkensfilet met sugarsnaps - Jan Linders

Vlees in de aanbieding

ca. 650
Jan Linders

Varkensfilet stuk

500 gram
ca. 525
Jan Linders

Kalkoenfilet

465 gram
ca. 924
Jan Linders

Rosbief

500 gram