Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Vleesvervangers

De lekkerste vleesvervangers

Bij Jan Linders heb je genoeg te kiezen wanneer het gaat om vleesvervangers! Lekkere plantaardige producten voor je warme maaltijd, lunch of als snack. Zoals bijvoorbeeld de Vivera producten in ons assortiment. Maar dat zijn niet de enige opties wanneer je een keer wat minder vlees wilt eten. Wij helpen je met een compleet weekmenu!

Waarom (een week) minder vlees?

Volgens het Voedingscentrum heeft het voordelen voor je gezondheid om regelmatig vegetarisch te eten. Denk aan het minderen van rood of bewerkt vlees.

Maar het is niet alleen goed voor je gezondheid... Wist je dat dierlijke producten het milieu een stuk zwaarder belasten dan plantaardige producten? Dat geldt het zwaarst voor vlees. Door één dag in de week geen vlees te eten bespaar je zo’n 800 liter water per dag. Dat staat gelijk aan 2 weken douchen…

Alle reden dus om af en toe te genieten van wat nieuwe recepten en producten. Om je tijdens de Nationale week zonder vlees een handje te helpen hebben we een heerlijk weekmenu voor je samengesteld!

Een heerlijk weekmenu zonder vlees

Tagliatelle met bloemkool en salie

Puntpaprika met geitenkaas en pistache

Pikante zuurkoolsoep met gefrituurd broodkruim

 Stoofpotje met pompoen kikkerwten en couscous

Uientaart met rozemarijn

Gevulde kastanjechampignons met walnoten en macadamia

Stamppot van voorjaarsgroenten met mosterd en broodkruim


 


Een greep uit ons assortiment

249
Vivera

Oosterse schijf

200 gram
265
Vivera

Falafel

200 gram
256
Vivera

beemster kaasschnitzel

150 gram
259
Vivera

Spinazie kaas filet 2st

200 gram
256
Vivera

Cordon blue 4 pack

200 gram
285
Vivera

Visburger 2x100gr

200 gram